[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Splatoon 套裝冇得訂

尋日係葵涌廣場個間仲訂到
巴打可以去問下

巴打訂知唔知道大約會幾錢
又再返貨豐澤網上
又再返貨豐澤網上

又再返貨豐澤網上

3222 馬車 + 綠帽 買得過?

?

超快冇貨

見到你班傻仔就忍唔撚住笑...😂😂😂
開頭又話人地炒價 貴個一百幾十就dum撚晒春 又話唔向炒價低頭 而家搞撚到貴幾百 又死出去買
屌你老未so0豐澤隻game咁撚貴咪又係起番度😂😂😂

早買平幾舊 我而家每日都入黎笑下你地好似會考dse衰左搵學校咁既款😂😂😂

下次唔好咁啦😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😞😞😞😀😬😁😂😃😄😆😆😇😉😊🙃☺️😌😍😗😙😊🙃☺️😋😚😝😛😳😞😠😡😐😒🙄🤔🤓😎🤗😶😖😩😤😮😔🙁☹️😣😱😨😰😯😧😢😥😪😵😵🤐😷🤒🤕😴💤😈👿👺💀👻👽😸🙀😼😻😿😿👏🏻😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

收皮啦小學雞

屌你老未禁咁撚多下😂😂😂你條戇鳩😂😂😂
見到你班傻仔就忍唔撚住笑...😂😂😂
開頭又話人地炒價 貴個一百幾十就dum撚晒春 又話唔向炒價低頭 而家搞撚到貴幾百 又死出去買
屌你老未so0豐澤隻game咁撚貴咪又係起番度😂😂😂

早買平幾舊 我而家每日都入黎笑下你地好似會考dse衰左搵學校咁既款😂😂😂

下次唔好咁啦😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😞😞😞😀😬😁😂😃😄😆😆😇😉😊🙃☺️😌😍😗😙😊🙃☺️😋😚😝😛😳😞😠😡😐😒🙄🤔🤓😎🤗😶😖😩😤😮😔🙁☹️😣😱😨😰😯😧😢😥😪😵😵🤐😷🤒🤕😴💤😈👿👺💀👻👽😸🙀😼😻😿😿👏🏻😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

收皮啦小學雞

屌你老未禁咁撚多下😂😂😂你條戇鳩😂😂😂

😂😂😂
而家大鋪係咪全部有骨?
頭先有幾多人網上訂到?
利申:已訂
頭先有幾多人網上訂到?

頭先有幾多人網上訂到?

取貨日期係幾時?
頭先有幾多人網上訂到?

得灰機
頭先有幾多人網上訂到?

得灰機

邊個網
頭先有幾多人網上訂到?

得灰機

邊個網

豐澤。
仲要最快28號有得拎機
而家大鋪係咪全部有骨?

其實如巴打所講,豐澤果兩隻已經最正常,其實骨唔骨睇你自己啱唔啱玩姐

果兩隻都骨其實你想剩買部機返去擺?
頭先有幾多人網上訂到?

得灰機

邊個網

豐澤。
仲要最快28號有得拎機

點訂 點解我搵唔倒
有冇link
各位巴打你哋地區簡咩?
頭先有幾多人網上訂到?

得灰機

邊個網

豐澤。
仲要最快28號有得拎機

點訂 點解我搵唔倒
有冇link

暫時已售罄,你可以唔洗諗住
頭先有幾多人網上訂到?

得灰機

邊個網

豐澤。
仲要最快28號有得拎機

點訂 點解我搵唔倒
有冇link

暫時已售罄,你可以唔洗諗住

突破間會有貨, 可以捕住, 我突然間買到
蘇寧中環訂貨已拎
有人見到機問仲有無機

巴打幾多號訂?我19號訂,到而家都冇電話

一樣 不過我中午訂
而家大鋪係咪全部有骨?

其實如巴打所講,豐澤果兩隻已經最正常,其實骨唔骨睇你自己啱唔啱玩姐

正解 其實佢肯俾堆最大路既game你揀 我覺得就唔算好骨啦
mk8 綠帽 arm咁大路又多人玩 ok啦我覺得
果d乜撚 mon貼 機套 或者SF 先叫骨啦 仲要加埋呢堆垃圾骨之後仲要係食埋炒價先on9
而家大鋪係咪全部有骨?

果d乜撚 mon貼 機套 或者SF 先叫骨啦 仲要加埋呢堆垃圾骨之後仲要係食埋炒價先on9

豐澤好似貴過So0 online
多7舊水多隻game同Joy con
Splatoon 套裝冇得訂

尋日係葵涌廣場個間仲訂到
巴打可以去問下

巴打訂知唔知道大約會幾錢

而家大鋪係咪全部有骨?

豐澤好似貴過So0 online
多7舊水多隻game同Joy con

豐澤eshop $3222
灰機加2Game 都算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞