[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

百記信得過 炒貴幾百都抵佢賺

咁正,訂到淨機

咁正,訂到淨機
我是星期二下午訂,應該那時未出指引要跟game吧[/quote]
咁奇怪!?大鋪做野不嬲好公平又統一 會唔會個別sales出古惑呢
見佢懶搞笑就覺得好好笑,唔知佢做乜鳩
見佢懶搞笑就覺得好好笑,唔知佢做乜鳩

又解封拿?記得數住幾多次 同老尾你個精神病醫生講
如果想插lan線係咪要另外買配件?係邊度買平?

之前電氣好似有隻平野
今日有得攞
[member]彩機+mk+綠帽達[/member]
今日有得攞

我得機冇game
今日有得攞

我得機冇game

慘 條友比人撚到痴左線
慘 條友比人撚到痴左線

慘 條友比人撚到痴左線

其實係邊個

細鋪炒狗,之前話咩唔比食細鋪炒價零售業會收皮,依排大鋪一開訂就發神經,應該坐左好多貨
今日有得攞

我得機冇game

我講得唔好
係啲game未到貨
慘 條友比人撚到痴左線

其實係邊個

細鋪炒狗,之前話咩唔比食細鋪炒價零售業會收皮,依排大鋪一開訂就發神經,應該坐左好多貨

小學雞放緊暑假
慘 條友比人撚到痴左線

其實係邊個

原來是咁的
慘 條友比人撚到痴左線

其實係邊個

3生有幸
頭幾個reply都有佢
今日有得攞

我得機冇game

我講得唔好
係啲game未到貨

無叫你轉硬食12 sf好好嫁喇
[/quote]我是星期二下午訂,應該那時未出指引要跟game吧[/quote]
剛剛拿機時問過職員,我買後一個鐘才出指引要跟game,應該全線只有兩三個這樣的個案
cwb so0
我是星期二下午訂,應該那時未出指引要跟game吧[/quote]
剛剛拿機時問過職員,我買後一個鐘才出指引要跟game,應該全線只有兩三個這樣的個案[/quote]
你淨機幾錢?

之前電氣好似有隻平野

而家都有,like佢fb = $68.

但出面明明賣緊200幾蚊
cwb so0

之前電氣好似有隻平野

而家都有,like佢fb = $68.

但出面明明賣緊200幾蚊

佢果隻好似唔support 1000mb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞