[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
硬食sf都咁多人搶

證明 SF2 真心受歡迎

其實係咪真係咁差
二手都無人要
求其打一次交下功課算

二手 160 好多人狗衝

全新先168

邊度$168?
硬食sf都咁多人搶

其實係咪真係咁差
二手都無人要
求其打一次交下功課算

全新先168

雙位數可以
硬食sf都咁多人搶

其實係咪真係咁差
二手都無人要
求其打一次交下功課算

全新先168

邊度$168?

好景
今晚去188陪朋友出機
淘寶好多貨窩,有無人試過? 想衝

邊間呀ching?
放日板俄羅斯方塊
$250 黃埔站交收

t.me/Bbbbbbswitch

member] 直x網 directbuyhk
巴打們可以睇睇佢個網 岩岩whatsapp問佢聲稱仲有小量現貨[/member]

巴打們可以睇睇佢個網 岩岩whatsapp問佢聲稱仲有小量現貨[/member]

姐係一定要食骨定骨/game/parts任一都得?

睇你咩鋪頭買囉
你去街市買菜會唔會碌卡?
請教巴打們
應唔應該買殻/膠笠
會唔會對部機唔好

我信唔過自己對手

On9 你以前玩gameboy有冇買啊?
有無師兄知今日mk8咩價位?

佢電話同我講係任揀一樣野就得 game/配件

我都留意左呢間好耐
巴打可唔可以去到幫幫手問埋仲有幾多部

可以幫你問一問呀

咁姐係機+MK8都得

咁姐係機+MK8都得

毒撚出下街自己睇下價啦
其實度度都26xx+1game/2game 自選了

咁姐係機+MK8都得

毒撚出下街自己睇下價啦
其實度度都26xx+1game/2game 自選了

琴日行完一轉都係大約26xx不過要再食SF/12/聖劍
淘寶好多貨窩,有無人試過? 想衝

邊間店?link plx

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
Nintendo Switch套裝又返嚟啦!
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
2. 指定遊戲《Mario Kart 8 Deluxe》
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張

無哂

買到 1/7送貨 都要食SF骨
收咗隻lego $230 抵唔抵?無中文

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞