[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今日黃金又平左30蚊
黃金係咪已經唔使去睇

ps 身生黃金ssp

係深之都 3600 mk8+zelda 諗唔諗得過

我都見到 我覺得差唔多
400隻game
淨機都2800
黃金係咪已經唔使去睇

ps 身生黃金ssp

係深之都 3600 mk8+zelda 諗唔諗得過

我都見到 我覺得差唔多
400隻game
淨機都2800

我用兇宅嗰價比
蝕400
今日黃金又平左30蚊

講個秘密你知
啲黃金sales 個個客都報唔同價
嗰日少人流就報平啲 見你鱷魚頭老襯底嘅又報貴啲
平得嗰一百幾十唔代表啲咩
黃金 蘇聞風 3180跟 孖車加貼/袋/殼
衝唔衝得過

狗衝

巴打,蘇聞風係間?
衝唔衝得過

狗衝

巴打,蘇聞風係邊間?
衝唔衝得過

狗衝

巴打,蘇聞風係邊間?

M
請問瑩光黃joy con 而家做緊幾錢,元朗我見530
我見黃金有間賣2650加張32GB卡&咩原廠電(都唔知佢UP乜9)
淨機就2340(不過唔知要食乜 )
想問如果係日本買機 同係香港買機有咩分別
係咪淨係load到日文?

分別在於
日本買機要抽
香港買機要骨

聽人講好易壞 冇保養係咪會仆街

差唔多3成機會中tv mode問題,一係就中joycon問題

我想入手 嚟兩個問題其實影響大唔大 有冇得解決

分別在於
日本買機要抽
香港買機要骨

差唔多3成機會中tv mode問題,一係就中joycon問題

行貨機咪拎去代理整
我見黃金有間賣2650加張32GB卡&咩原廠電(都唔知佢UP乜9)

出現了
呢啲賣法肯定有鬼
有冇人推介mon貼同case 依家落mk買

信和地下$149

依個最正,我都用緊
$2850 灰機 跟一game 聖劍傳說/街霸
衝唔衝好

分別在於
日本買機要抽
香港買機要骨

行貨機咪拎去代理整

巴打可唔可以詳細話我知嚟兩個問題係點 我過幾日出糧就去買 之後檢查部機有冇問題
衝唔衝好

黃金2750跟sf
有冇人推介mon貼同case 依家落mk買

信和地下$149

依個最正,我都用緊

好過官方套好多
我好撚堅持 一定要買原價淨彩機
不過唔知等到幾時
嘩,我唔支持零售業啦
留名等大貨
我好撚堅持 一定要買原價淨彩機
不過唔知等到幾時

搞灣零售業
唔想支持零售業
衝唔衝好

黃金2750跟sf

彩色同價?
嘩,我唔支持零售業啦

收皮啦你

恆進應該
有啲伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞