[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
SO0快啲打黎啦 新Post留名

上星期一訂 到而家都未有貨

我6月11日訂
岩岩打去問so0佢話未有貨返
返貨會再解電話俾我
再等下囉

邊間蘇寧咁狗

金馬倫

有冇去問過?
我10號訂 16號拎得喎
同一間so0

我係訂彩機,佢上星期打黎問我個fd(一齊訂)有灰機會唔會要住先

你收到?

巴打幾時訂?

你收到?

巴打邊間so0 訂架?

你收到?

聽日冇既應該要等星期一
佢個網話星期日唔送

百記個職員幫我痴mon 貼痴咗成兩,三個字先痴到
返工企咗成日 仲要企喺定定等佢 屌出聲

百記個職員幫我痴mon 貼痴咗成兩,三個字先痴到
返工企咗成日 仲要企喺定定等佢 屌出聲

膠mon貼??
玻璃mon貼??
玻璃都2-3個字就.....
有無巴打見到邊度有Switch版三國志13阿
搵左好多間都無
慘 條友比人撚到痴左線

其實係邊個

3生有幸
頭幾個reply都有佢

乜仲有人未BLOCK佢架咩

睇佢支持零售業姐
.
有無巴打見到邊度有Switch版三國志13阿
搵左好多間都無

2手就見過

我6月11日訂
返貨會再解電話俾我
再等下囉

邊間蘇寧咁狗

金馬倫

有冇去問過?
同一間so0

我係訂彩機,佢上星期打黎問我個fd(一齊訂)有灰機會唔會要住先

我都係彩機

我6月11日訂
返貨會再解電話俾我
再等下囉

邊間蘇寧咁狗

金馬倫

有冇去問過?
同一間so0

我都係彩機

打少左,我都係彩機灰機一齊訂
咁我應該好好彩
巴打good luck

我6月11日訂
返貨會再解電話俾我
再等下囉

邊間蘇寧咁狗

金馬倫

有冇去問過?
同一間so0

一樣
我6月11日金馬倫道so訂彩機+mk8
佢過三日就打嚟問我灰機+arms岩唔岩,岩就可以即日拎
但我就話要返彩機,佢話等多個星期
到今日打去問佢話唔知幾時有貨。。。
21號下午4點mk百記訂
當時個sales話到貨揀game
今日爬文見到個個都有揀埋game
鳩沖打電話去問同揀game
佢竟然話系統設置幫我揀左綠帽同mk8
聽電話個個話咁岩想打俾我通知我綠帽無貨唔知幾時返貨,叫我拎左主機同mk8先
問佢隻綠帽轉arms得唔得(我本身係想要arms同mk8),佢又話轉game要重新排過要下批貨俾我,問佢咁幾時下一批貨佢又話唔知。
我心急想玩問佢幾時拎得機佢話最快都要星期一
灰L哂.......咁大間公司乜都唔知做乜生意
諗住慳500~600蚊就變左無了期....等...等...等

咁你咪拎左機先,等佢隻zelda返貨唔會太耐

我都係諗住拎左機先不過mk分店仲未派貨,諗住拎左機買埋隻arms玩住等綠帽返

頂, 我訂果間百記, 打來話冇game, 佢出單要機+2game 齊貨先比到我,
而家 一係轉game, 一係遲d(等arm返貨,大約7月中)
尋日朝上水百記訂
今日有得攞, 但都係冇game, 唔攞住
尋日朝上水百記訂
今日有得攞, 但都係冇game, 唔攞住

巴打, 百記佢俾你攞機????
百記一定要會員先訂到?

你班窮撚淨係識數散銀,好彩仲有良心用家支持零售業
百記一定要會員先訂到?

上面巴打咁好彩
百記拎到綠帽達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞