[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
Nintendo Switch套裝又返嚟啦!
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
2. 指定遊戲《Mario Kart 8 Deluxe》
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張
我想問下點解又炒番起,我上個月買都係2380

因為E3!!

e3前公布左芒亨個時已經炒返上$26xx淨機
同女朋友玩 炸彈人 地底探險 定俄羅斯會好d
已經諗住買mk8 12switch同較剪

地底啦
炸彈糞驚
俄羅斯就搵demo玩住先

炸彈人真係有咁伏?
諗住會簡單過地底又好笑

炸彈人玩一陣會悶,除非你長期都有4個人玩

更新左之後好D
但關卡元素唔多
地底應該會開心D
除非你有閒錢

炸彈人柒在太難賺錢...不過作為party game 都係一流

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張

無哂

https://bid.aeoncity.com.hk/LC/item.asp?MinorID=788&SubMinorID=3927

有,快買

套裝包括:
4. 螢幕保護貼1張

無哂

灰色比到錢架

套裝包括:
4. 螢幕保護貼1張

無哂

灰色比到錢架

終於買到機
彩機無哂
屌,慢左步,灰都無撚埋

套裝包括:
4. 螢幕保護貼1張

無哂

灰色比到錢架

我遲左。。灰機都變左鐵甲萬能俠
頭先見到仲有得訂即刻走去WhatsApp班朋友
轉返去個browser度f5一下已經無撚埋
買左部灰
係驚無得試機到時有問題要拎去換阿盛阿又搞一輪
買左部灰

咁你以後都唔好撚買啦
買左部灰

+1 唔怕得咁多
硬食sf都咁多人搶
買左部灰

有得一換一仲想點
硬食sf都咁多人搶

證明 SF2 真心受歡迎
買左部灰

咁你以後都唔好撚買啦

洗唔洗起撚哂鋼
咁係無得試
有個句講個句姐
不過係唔怕得咁多買左先算
電子野係好睇運既
硬食sf都咁多人搶

其實係咪真係咁差
二手都無人要
求其打一次交下功課算
硬食sf都咁多人搶

其實係咪真係咁差
二手都無人要
求其打一次交下功課算

二手 160 好多人狗衝
硬食sf都咁多人搶

其實係咪真係咁差
二手都無人要
求其打一次交下功課算

二手 160 好多人狗衝

全新先168
好多人鳩衝?

又黎街霸二好撚受歡迎呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞