[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
請問邊度會有兩年保養行貨賣?

炒價定正價?

有貨咩
So0網上3998set到而家都未到
想問黎之前會唔會有電話先

我都重等緊
依家仲有邊到有得賣
大行無店無哂消息

琴日行過銅記時代凶宅有正價灰機硬食兩GAME
三揀二 其中兩隻係三國志同信長之野望 成五六百蚊一隻

問過兇宅so0都講明唔係間間有得賣,自己上老任官網睇好啲

會呀,速遞公司會打黎
個韓仔frd問我香港邊度有現貨賣,我答188
買完仲話平過家鄉買300幾港紙多謝我

世界都在炒

世界都在炒

搞死曬韓國零售業
有冇巴打見過邊度有一對藍色joy con賣

世界都在炒

搞死曬韓國零售業

呢句野好撚煩

世界都在炒

搞死曬韓國零售業

呢句野好撚煩

188依家咩價位其實
新城市豐澤原來唔會番貨
玩完帶玩唔到
『 the software was closed because an error occurred 』
換完帶玩唔到
『 the software was closed because an error occurred 』
開始跌價
開始跌價

邊度
換完帶玩唔到

抽插多幾次
換完帶玩唔到

抽插多幾次

輕輕搖下張卡,如果你feel到佢入邊有野浪緊,繼續輕搖至完全無野浪緊再插返入去玩,我試過好幾次都得返
新城市豐澤原來唔會番貨

不嬲都話唔係間間有售
新城市豐澤原來唔會番貨

不嬲都話唔係間間有售

switch官網話個間有
有無人食骨唔想要12switch
我想收個全新既
新城市豐澤原來唔會番貨

不嬲都話唔係間間有售

switch官網話個間有

我都俾個網fake過,去到冇遊戲機賣
開始跌價

咪放流料喎ching

我都重等緊

我星期六已經有啦喎
開始跌價

咪放流料喎ching

係咪想害死零售業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞