[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下188收5收卡?如果比卡會5會貴過比現金?

收5張卡? 你比5張卡咁勁?

5你老母死撚開啦

冷靜啲睇清楚先,我系問收5收卡,冇講過比5張卡😂😂😂

系你老母
Pro都好吸引,不過我暫時得zelda用得著,唔想洗咁多錢住。

反而係一定會買多對joy con比朋友上嚟屋企玩,不過想四隻唔同色,想要黃同綠,等下唔知有無機會出呢
Pro都好吸引,不過我暫時得zelda用得著,唔想洗咁多錢住。

反而係一定會買多對joy con比朋友上嚟屋企玩,不過想四隻唔同色,想要黃同綠,等下唔知有無機會出呢

好似會出一set紫+綠

5你老母死撚開啦

嘩 依家d人惡撚到呢 小小野就講人老母
我幫你喇巴打 用信用卡計最平就信和1f間電氣
仲有得分期添 188又要食骨又多鬼機 咪鬼去喇

好似會出一set紫+綠

好似會出一set紫+綠

我都等緊哩 set

Price 信得過 ?之前啲電子野上 price 睇完,打去間間都無貨,walkin 問無貨之餘仲介紹你買其他款,之後我就唔多個 price 啲報價

好似會出一set紫+綠

我都等緊哩 set

一早訂咗splatoon套裝一定係呢對joy con,反而諗緊訂唔訂埋個pro制

好似會出一set紫+綠

我都等緊哩 set

一早訂咗splatoon套裝一定係呢對joy con,反而諗緊訂唔訂埋個pro制

係咪得我一個覺得個pro controller 柒

5你老母死撚開啦

嘩 依家d人惡撚到呢 小小野就講人老母
我幫你喇巴打 用信用卡計最平就信和1f間電氣
仲有得分期添 188又要食骨又多鬼機 咪鬼去喇

巴打好波

好似會出一set紫+綠

我都等緊哩 set

係咪得我一個覺得個pro controller 柒

我都覺柒 中左幅射咁
寧願買返黑色
藍田人氣皇 紅藍主機$2880 買唔買得過

2880乜柒都無?
狗也不屌

2880乜柒都無?
狗也不屌

Thx
前兩日2900買左部二手港行連孖車同炸彈人,賣家買左唔係好耐,老婆唔比玩焗放

2880乜柒都無?
狗也不屌

早幾日188,2900左右都包隻SF啦
前兩日2900買左部二手港行連孖車同炸彈人,賣家買左唔係好耐,老婆唔比玩焗放

凶宅個網連賣SWITCH個PAGE都冇埋
而家邊到仲有得訂splatoon 版switch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞