[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (124)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁都係幾百蚊算
自從買左個Ifi zen dac 駁喇叭 播tidal hifi 就覺得個msr7耳機好廢
以前都好地地 而家直頭唔想用個耳機 原來真係差咁遠
同埋日版金磚冇跟皮套 咁又平一千
港行有跟
m3x zx507
c hing可以接受二手就 舊黑or ank
Sony條金寶線係咪麻麻?
啲Sony coupon唔知點用
千其唔好攞嚟買金寶線,條野二手先8舊水
有冇師兄試過64 a4t? 諗住買嚟夾band用,買唔買得過
請問大家有冇啲下載Hi-res 音樂嘅網?
一路以黎都係買碟
但太嘥位啲碟塞到周圍都係
歐美都易買
但日韓個啲就好難搵到
有冇巴絲好心比幾個網黎?
mora
OTOTOY
E-onkyo
Amazon music
Amazon 可以點買到hires?
SR25/zx507/n3pro
香港歌就hifitrack
同埋sony recommendation
https://www.sony.com.hk/high-res/index.jsp
都冇乜嘢好買,好多野出面本身都平幾百
HDtracks
歐美歌多 不過要成個album買
韓文歌嘅話之前見有人係揾代匯入錢落Melon Genie Bugs! account 買Hires Flac 但就唔知啲聲點
頭先第一次上hd track 發覺都幾多jpop.有d歌什至佢有high res 返而mora無
Ps5
ddhifi 夠做,之前睇過啲外國 review 都話對音質無影響,甚至乎 2.5 轉 4.4 出咗鍍金同鍍銠版,啲人都話無分別。
唔知新黑磚walkin有冇呢
退坑左幾年 最近由入返坑
今晚會去試player 同耳機
想各位巴打比定少少意見
取向係音場大,人聲前,低頻似sd4
之前用開ak70+ angie 2/ inear sd4
上網好似唔見有angie 2,係咪停左產?
啲券勁撚伏,要買啲新產品先抵,啲舊野街價仲平過係Sony store用券買

我等佢賣新磚啲套/mon貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞