[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (124)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
大家覺得易壞,希望你唔好買錯野,同埋可以俾自己試下其他野,試完其他再買返fender 都未遲。
咁點解唔直接話fender易壞
大部分新手其實都唔識(包括我自己)
上網search 好自然就會有好多post or YouTuber 推fender
直接話易壞好過咩背地址啦….
起碼知點解啲人屌fender先

Btw 咁campfire 嘅 saber如何?
巴打知唔知
E1000c
Jabra Elite 7 Pro減到$1500, 拎黎做運動開會買唔買得過?
Saber好食力夾機都玩死你 btw鐘意低頻唔好揀Campfire,佢做中高音出名為主
artio cr m1
ie40(姐係ie100)我覺得都唔錯, 不過唔算好重bass

PS 我都買過7打, 已賣
(我仲以為7打當年易壞嘅事出名都唔使提tim

campfire saber嘅bass量係好多, 下潛都唔錯, 但係個bass太肥太厚, 好易有種個bass蓋過哂所有野嘅感覺
honeydew會唔會低音會好番d
星期5放工準備去試有條list比自己準備要試邊d
一定要Campfire又易推既多低音,可能得返Mammoth同Solaris叫做好啲
買唔起
Intime碧Ti 3
原來好食推力架
想問手機加W1 推唔推得起?
都去到三千啦
加多千二就到啦
黎緊有消費卷,加多少少
應該係另一個巴打既筆直黎
直上仙女座
其實Solaris bass都唔係好掂,冇乜圈味,轉左用64 N8返唔到轉頭,反而仙女2020可能仲多bass

利申得Solaris SE
遲幾日有消費卷 我見ie800 s行貨賣緊4千幾 想問下買佢定加多少少買ie 600
呢隻野本身單買已經折緊
又唔係咩大牌子熱門型號
唔好抱太大期望
ie800 s應該係唔會有貨,巴打想買就去amazon
收藏角度推薦ie800s
ie600應該有排賣,唔急
感謝
因為背代理地址=有機會成日要拎上代理整姐,有睇開呢度既人都知,唔係要串你先咁講。
Campfire野我無咩興趣,留返俾其他巴打解答。
原來係咁解
你最後諗住買咩?
先買一樣好既,好過買一件好多功能但樣樣都唔到岸既
人地要黎聽rock噃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞