[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (124)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔知,冇預約過
感謝感謝
有冇巴打知道intime個go轟iphone直推既話屌唔屌得過?會額外買條Jer仔
落鋪頭試下啦

利申:今日試咗,唔差嘅。我聽linkin park,整體感覺同saber差唔遠
之前特價買左ARA,覺得比綠仙好似百搭d(聽light band效果唔錯)同bass好d

仲用緊原裝線有冇升級平衡輸出線介紹
見到19綠仙同ara 又想將個budget向上加
其實二隻個價唔爭好遠,聽感都似

不過個人覺得ARA隻titanium色同質感都好過仙女所以買左佢
見到綠色唔係好開胃
隻色好難頂,不過campfire d音質係ok既
ara見佢而家同一開始賣街個價5折 好撚想買
鋼仙 + gold 16仲開心使用中
好多人鐘意佢隻綠
價錢嚟講係平,但呢隻for 手機用就真係晒左少少
各花入各眼,只可以講唔啱我口味
呢個價正啦直情

利申月$6800入手
可能到最尾都係m7之類就算
但咁平見到都心動
要player推
好似好多人推仙女+gold 16 我自己鍾意4絞冇咁粗 同埋alo線耳掛個鐵線戴唔慣
鋼仙+1
你試左m7?
M7對某部分人嚟講太淡口
係,手機推最多叫做入到耳又唔太難聽
Dap先可以發揮到佢真正既實力。
後日去試
有條list 加10幾條flac track到時慢慢聽晒佢
AM PRO 30用家留名
舊代理當年接近正價買
超級冷門耳機
岩先碌到唔知邊條utube話westone香港代理好撚西 係咪真
呢個價就未再買westone 啦,上一代減到癡線先清得曬貨,轉過頭間westone 間公司又正價推都返d 差唔多一無一樣既產品出嚟買。
唔係話Westone 差,但要買都買上一代既2手,講緊六七百蚊就有對um pro 30
有冇link share睇下?
我淨係知依家平咗好撚多
個人口味轉咗已經好少用耳機聽
不過AM PRO半開放,幾鍾意呢種通透感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞