[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (124)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
sony store依家唔係日日開 社畜好難搵到時間出去
依家睇中新金+細z1r個套裝,如果夾到時間去試咁應該都要丟低舊錢先走得甩
sony專門店有得試
目前我都答唔到咩,要煲200小時先開聲

串流好似唔食sound adjustment
要原裝app先得
sony4月轉返日日開啦
用電話就得
你可以問鋪頭借player、dac試,不過對你冇意義,因為你use case係用電話
sr25 mkii 依家綁住耳機做優惠, 暫時性價比應該高過507幾多下
ok
因為佢聲底對比SR25係冇乜分別
淨係多咗4.4
點引到人買
不如買sa700 反正又係劈價
be focus
唔知SP2000T會唔會劈落黎同新黑磚一戰 或者玩銅鋼殻
佢先唔會咁劈價同新黑鬥 如果咁做姐係話比人聽我部機掛住旗艦名賣2皮 但要淪落到同中階機鬥 而且咁做遲D邊有人再用正常價錢買旗艦 個個等落價啦
BTW 乜SR25 MKII可以玩到串流咩?
好佩服 聽都唔聽就買新磚既人
有道理 所以AK直接買旗艦最好
用返AK個Services玩到,不過成日聽到人話KKBox會死機同彈Apps
Dsee Ultimate 可以用喺串流
用左年幾 ZEN DAC 配 SUPRA 條線 呢幾日屎忽痕 見返條原廠線黎用 發覺原廠好似好聲少少... 我搵左屋企人試都話原廠好啲啲
我自己就覺得原廠條線多返啲BASS
唔知關唔關usb 2.0 3.0事
佢要劈都係搵SE180黎劈,邊輪到SP2000T
SP2000T本身定位仲要係冇chips情況下既暫代旗艦
Thanks, 如果玩到串流我都想襯宜家有優惠送隻T3-02買返部
之前bf有八折添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞