[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
原來比撚呔撚收購左
我前期啲FF戰全部都係用改左少少既fit仔過咋喎
FR就原裝TOYOTA 86

你係咪入錯啲辣椒場?型錄我而家打左一半都無要求過要打辣椒
獎勵車黎
FD係咪真係要自己買?
頭幾日見過見係銀色無屌到
Fd好似要係二手車搵
2002車,dealership都有
係好撚貴
幾時開連登場
係呀屌!!!!
thanks bro , 救我離開地獄

原來個錦標賽係下面禁
型錄要求個啲180HP已經包第一(只限日本Sunday Cup, FF,FR)
我部fit仔改少少都係149HP, 仲要自動波,一樣輕鬆過

呢啲clubman plus cup我之前用咩勁車supra又好evo又好set到pp550都係贏唔到。頭先手多買左10部fit仔之後用其中一部fit仔重改+氮氣加油竟然可以連贏兩個
原來得5架車同場

搞到我都想繼續改部fit仔挑戰下
但係hybrid車想整個渦輪都整唔到
求高清改車指南
用部GTR 94打贏左36關 GR4 世界錦標 (利申: 新手MODE)
果下真係好癲...第一次改用賽車軚, 好驚失控
中間狂飊, FEEL到飛車既樂趣 (不過唔等於我認同響喉撚)
gt 你點響都得啦
試吓裝anti lag

搵返本陳年GT4攻略本,講埋d原理同點set車樣樣,正
車輛
國家/地區
日本
車廠
Toyota
車輛
Toyota Trueno 3door 1600GT APEX (AE86 Shuichi Shigeno Version)
重新搜尋

圖都搵唔到,睇嚟真係全世界都仲未有人買到
SET車應該今時今日都一樣, 有冇得睇下/
全世界都係買個D二手車
想問下rally輪扭力分配點set先好
見到有Pirus G就諗會唔會有人整的士
點知真係有

唔只JDM 歐洲車都好少
https://www.gran-turismo.com/gb/gt7/apex/driving_technique/01
唔知會唔會有神人翻譯晒BEYOND THE APEX
正WOR, 不過PIRUS G仲有狗車...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞