[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
係咪要考晒超級車牌先可以玩落去,都無架Gr3嘅車
但係每架都跟到好貼 最後嗰架又行得唔夠快
我追到佢嗰陣佢又仲有少少路程先去到終點
Load慢少少但一切正常
無比較就無傷害
利申用4K mon玩
用得呔不如熄哂所有assist
二手g29都係千零
喺Reddit見到人講一開波唔好即刻俾盡油,等返0.3-0.5秒先去
唔知係咪關今集啲電腦前車就快俾人追到嗰陣會明顯快咗事利申自己未試
我玩嗰時去到最尾嗰一架係會追到好貼㗎,貼到好似撞到佢咁,差唔多終點嗰時就夠250再抽頭

重有,個tcs我係off咗佢

你可以參考下下面條link個跑法

https://youtu.be/Uq6fWbBofiE
想問吓啲改咗零件改咗落A車度係咪冇得拆返出嚟擺落B車
成功啦
唔追全金真係豁然開朗

A10我都仲諗到點金,A9真係唔撚掂
TCS 5同3都試過晒,最近個次都係17秒25幾
日日昅住個二手車都無想買嘅車
1.06之後好似刷新得多咗
每日都有兩架未見過,同時都有一兩架sold out

今朝先買左架32,雖然知menu會送
啱啱先發現有Meeting Place呢樣野
成班人遊車河Show off下幾過癮
想同日本仔連
佢地玩首都高塞車好過癮
好多都可以做任拎同係車商到買一手
個個都等緊黑蓋86
我買Scirocco R已經戇鳩左
見到啱色就狗衝左部咪數高既,點知去dealership睇新車都只係差幾千

跟住今日考埋個國內A級直頭送埋部新既黎
無得換carbon頭冚真係好戇鳩
要喺repaint度搵carbon texture扮住先
可能我太廢喇
S7呢關我連銅都拎唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞