[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
我唔係睇呢條片,A9我睇隻game demo試左好多次都唔得

最後我發現入髮夾彎果下輕拉一下手掣改變左架車出彎角度17秒正
終於全金S10玩左兩個鐘
想問下有冇人有用TH8A? 我直插落ps4冇反應又用唔
到clutch, 之前gt sport都係咁插就正常
手制真係好無feel 好難感覺到brake幾多
就咁買都得啦巴打 雖然抽係有feel啲
好心佢抽就抽啲貴少少嘅車
不過真係好經典 我打頭文字D街機都係用呢部車
RE雨宮部FD係hot version第一代魔王
真心經典
其實啲Racing Car得個買字,唔覺有咩賽事可以玩
最慘係cut哂啲舊車
新車又唔係多咗好多
track list又無咩新track
希望嚟緊會加返
一樣。
唔撚用算
然後Tss handbrake 又冇線性
拉手制尻下尻下,漂移又唔真實
GT7玩抓地算,Ac先玩drift
以前車呔唔會影響PP 對電腦相同PP你用軟呔已經好屈
送車俾你都唔鍾意?集集都會送車同要買車架啦
啲scape movie我覺得幾正 睇哂都係幾廿秒啫 巴打唔鍾意車又要速食就唔好玩GT啦 求其玩啲手機碰碰車驚咪算囉
希望更新可以加翻齊啲type R
d svg 檔要點整?
研究左一陣整唔到
換雨胎 三場入面呢場最易第一 要搶分
svg檔最好用Adobe Illustrator整
然後拉上SVGOMG 整到unzipped低過15kb
比油果條bar唔係去到最高
我dl 左d png 唔識搞
引擎同要抽先有
點解搵完啲拉花,跟住preview完唔啱用,一退返出去又要同search過。
邊個設計得咁戇鳩
我諗街車呔要二百領條掛 gt sport個時同米芝連合作可以set貴D個價
png係pixelated
要拉去Adobe Illustrator trace返做vector先output到做svg

詳情睇
https://www.gtplanet.net/forum/threads/user-decals-a-tutorial-on-how-to-make-svg-request-in-separate-thread.361630/
係 我跟住就卡撚咗race 2
我用R34, 直路快放, 有3場都拎第一
之後用Mazda RX-Vision GT3 Concept, 除左Nurburgring , 其他輕鬆第一
我發現抽獎劵有個bug
當你抽中左錢個時可以quit game再抽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞