[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
現實啲rolling start有無咁撚閪頭尾會差3x秒
兩三日都覺得慢
你現實都應該幾廢
睇budget/要求,但最底限度真係要有ffb, 玩彈弓寧願玩motion control 儲下錢
玩一場rally都9萬幾 3分半鐘,刷1M都唔駛1個鐘,唔知佢jm9
二手車同新車性能係咪一樣?有咩分別?
如果啲二手車係dealership 冇嘅好盡快儲錢買晒佢 ,
今集唔同以前 過race day 刷二手車

由依家開始專心爬Ranking
升下SR DR
隻game仲新仲有能力贏新手
放爆班柒頭!
轉架hybrid 可以放星
R32 同L500暫時係Race B 300匹最強
GT7出之前個禮拜都重玩緊GT sport
GT真係適合嘆慢板嘅人多啲
樓上有人連有cutscenes 都唔耐煩
緊係無啦,現實rolling start 個排位係左右擺位而唔係排直線
我而家都係刷rally儲錢,target一日1M
但係見倒今日出架XJ13真係打咗個冷震
都有啲似比game玩感覺...
12M課金就要HKD888仲貴過隻game本身
一係就刷足10個鐘
痴線redbull ring一起步,頭車已經去到差唔多turn3
我玩4分14咩埸rally
漁夫牧場泥地錦標賽
Sport啲人點跑1:34
最盡都係1:36
以前有啲車要玩足24個鐘耐力賽先會送
GT4要玩spec B掛24個鐘機
係咪Toyota 88CV
SpecB呢啲就真係拖慢玩家 上面條友話自己由GT4開始玩 唔知佢玩緊咩
而家過完cafe任務玩賽事冇車送,又唔比賣車
以前賣獎品車好賺過比賽本身啲獎金
佢老味又係冇新車 真係痴撚線
好似有架原創嘅F1車
Formula gran Turismo?
所以拖唔拖呢啲真係好主觀,我又少玩online, 獨J玩offline慢慢玩都得(但希望佢遲啲會放返offline都入到game)

賽車game其實都算選擇多(PC),玩game求開心,唔啱玩咪下一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞