[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
想問下有無巴打玩雙人模式嗰陣,2p永遠都係AT唔係棍波? 有無巴打知點樣喺雙人模式入setting
OnL79 言之無物
D人話update完 A8變左comfort medium軚 咁點能過
完咗主線
上網睇a8 demo好似行路軌咁 我就跣軚跣到仆街
其實想啲tournament再多啲
Gr2 Gr1 仲有super formula都冇自己嘅比賽,得arcade mode
啱啱更新出現嘅新bug
泥地考牌可以skip住先

不過最好條片好正
Daily race 卡係losing screen
想問下daily race係邊度開?
另外更新左d乜? thx
有個小細節
Garage 會跟住有幾多車變
變咩?
外觀
有冇人覺得今集同gt sports個dynamics有啲唔同 今集啲車跣到仆街 係噉甩 上集就推頭推到傻閪噉

利申兩集都用手制
唔怪得我今日玩咁難…
我仲心點解之前冇聽人提過IB5難玩
今集係咪無左雪糕筒GT sport長期依賴雪糕筒剎車
每日競賽轉左兩分鐘圈都未入到去
係咪reboot 得
其實一直對 GT 依個系列嘅 simulation 有疑問,既然係 THE REAL DRIVING SIMULATOR,點解集集嘅 mechanics 都會唔同?同一架車每集嘅物理表現都唔同,依集就跣啲敏感啲,嗰集就冇咁跣。現實只得一個,就當前幾集技術唔成熟先會有變動,但係嚟到第7集,同一架車嘅物理表現到而家都重變緊。噉重係唔係 REAL DRIVING SIMULATOR 呢?
我好記得gt sports用ae86你咩都唔改個setting 架車會搞到好似吉普車咁,轉彎推撚曬頭
Marketing 姐
AC同ACC 都唔同啦
THE REAL DRIVING SIMULATOR (1997)
有冇人用ps4 pro玩? 想問大家買碟定digital?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞