[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
咁就大把嘢可以學
其實都係一樣架遮,有可能仲執緊啲細節囉

不過一定預左佢定期update加mission, 加賽道加車架啦,因為佢有少少要做到個啲service game咁要你keep住玩

如果day1 比晒100%你,有絶大部份玩家可能玩個幾兩個月就棄game, 啲內容都未必玩到全部嘅10%
細個覺得nascar好on9, 全部車一樣樣係個圈到玩幾十個圈,玩gt5先知咁大學問
想問未update之前A8越野嗰關同埋夜晚jeep個challenge係咪都係普通車胎唔係越野胎? 玩極都係得銀
自膠 原來上面有人講過
最有印象就係耐力賽最後一圈個彎俾後車挑你車尾然後可以重玩,果下會想掟手制
日本仔係咪自閉SER
除咗+朋友點都搵唔到
我用考曬牌之後送個架audi輕鬆過
其實站係真實既角度,要完賽係件好難既事,架車好易就會擺左右左右撞!

睇未必好睇,但揸落其實都好考功夫
如果有返上集既數量,但係standard car你制唔制?

不過有咩理由上集有曬模組既車今集都會消失埋
應該留到遲啲
迫你課金買
Dlc 臭閪
請問power同lean有咩分別?
玩左五六日之後發覺比賽所得嘅金錢太少
買部好車(一百萬)要成可能要玩兩三日先至買到一部

想玩多幾部車根本就冇咁多時間好似喺度浪費人生

究竟係我玩隻game定係 佢玩我

係唔係應該賣咗隻game佢?
Lean慳油但細左power 可以跑遠d
g29 最後買咗幾錢
覺得唔啱玩咪賣

我就預玩幾年/玩到出下一隻gt
部XJR13要1200萬
會唔會遲下出啲2-3千萬嘅車...
XJ13要1200萬
會唔會遲下出啲2-3千萬嘅車...
睇你要求啫,志在有個盤過吓手癮咪hori囉,要求連粒沙石都要feel到咪G925囉
Alfa Romeo 8C 2900我覺得係全game最貴既車
應該係G923
啱既
有冇巴打知隻game片頭播歷史片嗰段個bgm叫咩名
想問買PS4版有無得免費升做PS5版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞