[ps] Gran Turismo 7 跑車浪漫旅 7 集中討論區 1

1001 回覆
12 Like 17 Dislike
我玩f1果陣對呢條track真係冇咩心得
s1連續彎成日都拎唔到個節奏
唔好意思 我新手唔係好明 可唔可以解釋啲仔細啲
玩PS4版時
PS5手掣啲高清震動同埋個adaptive trigger功能會冇咗
但會照有motion control(因為ps4都有呢個功能)
Okay adaptive trigger即係L2 R2冇咗個寫實feedback 啱嗎?唔該曬巴打嘅解答
而家要刷架205
其實每一集GT都係咁, 唔係玩速食,係玩發掘

好記得以前玩GT4, 紐寶林條路, 淨係試breaking point都要玩成個月
嗰時同fd玩, 一個揸R34一個揸GC8, 又真係要用唔同揸法先快, 真係大開眼界
想問二手車幾時會轉一次款
第一日玩見到rx7 無買到
呢幾日都見唔返
我都miss咗架FC
依家大概一日轉一架, 唔知幾時先loop得返
波子賽好難玩,限死唔比人set 高過650,冇得屈錢
場落雨Nürburgring
換條濕乾兩用軚好少少, 不過都係碰碰車
Main Features Implemented​

1. Race Display

• Added wind direction and wind speed indicators. An arrow (wind direction) and number (wind speed) will be displayed on the upper right of the screen under the Track Map.

1. Music Replay

• Added 64 music tracks.
唔知有無人問過
其實我係咪可以買ps5 實體版 跟住比個ps4 code 我個friend 玩?
洗唔洗同一個psn?
可以

但得鐵盒版先有ps4 code
出面賣得幾貴吓
fc有得打挑戰攞
Beyond the horizon Rally完全拎唔到金,好似溜緊冰
以前其實仲好似你講所謂嘅拖長,盃賽長途賽耐力賽拉力賽品牌賽,都唔講amg academy x1 challenge個啲,依家只係集合落個所謂cafe度再講吓少少背景歷史,啲片俾盡你一分鐘,啲對話一來唔係鳩up,相信好多你都唔識,就算快skip都係幾秒鐘嘅事,咁都可以話拖慢你應該係秒秒鐘幾百萬上落個啲 定係你一直都鳩玩場場屈車lead成半圈完場咁先叫爽快
速唔速食關你由邊代開始玩事咩,簡單邏輯都未攪清楚
考牌 IB5 泥路佢畀條 CS 呔我,根本冇可能追到…
我睇 demo 明明 D 呔嚟,是咪中 bug…
喺你講依句 "簡單邏輯都未攪清楚" 之前有冇諗過未攪清楚係邊個?
最尾個關買架法拉利全改唔知贏唔贏到
E個好似係gt4嗰時開始有嘅easter egg,幾得意
無睇錯我係覆緊你話緊你 講咁耐原來係傻嘅 哂鳩氣
大家用thrustmaster th8a轉波會唔會入唔到波?有時入咗波,但會變咗N波
我係你就諗耐啲人哋講咗啲咩先好覆人,無謂出醜。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞