萬事得Mazda車主揮手區(16)跟雙氣袋說不

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
想問呢到有冇人渣2仔? 知唔知點update 個地圖?

同埋我一缸油行550km左右 感覺冇想像中慳油
熱係食油啲
咩車都係
你一缸油行幾多
4頭買三代真係好可疑係咪大撞過
新手揸2仔點睇
揸Mazda 5 留名,想換3仔棍
唔會低到咁囉 好多7字頭都成交左
其實2代同3代 除左樣型十倍之外 渣落會唔會差好遠

2014 貴3倍都黎
澳洲既巴打們
你地做tinting會做到幾多VLT?
會唔會做埋ceramic protection?
如果係2代冇Skyactiv嘅話
可靠性係Ford同Toyota嘅分別
Tinting 就起碼 darkest legal

巴打要睇吓自己state 規定

Ceramic protection 可有可冇啦

行highway 實有石仔彈

用touch-up paint 點番
我驚35% VLT係車入面會睇唔到側鏡
定係車入面望出面會好清晰?
我係 darkest legal 唔覺睇鏡有問題
Hi all
小弟暫時睇緊新Mazda 3 諗緊pure 定 evolve
澳洲撚 pure 等一個月鬆啲,evolve三個月
差千4 蚊 指導價
條車呔size, dual air con, 同 座位height adjustment 係咪真值1400?
Darkest legal好似真係好黑咁
3仔本身窗已經細
會唔會好影響睇嘢架?
馬路經驗唔到
淨係dual air con已經值得升
想俾後座屌死咩夏天果陣
仲有overhead sunglass storage
萬3 2.0 2015左近個啲 洗唔洗兩蚊一公里
諗住入手
揸緊8成巿區2成高速,13km/L, 計埋折扣大約$1.5/km
嘩 新車? 好慳下喎 之前部morning都差唔多 13km/L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞