萬事得Mazda車主揮手區(16)跟雙氣袋說不

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
CX30細部啲2.0又無咁好力水,如果對空間有需求,咁梗係玩2.5
ND1 2.0 MT
https://youtu.be/GoWmkkqIH-g

CX5有 2.5 ,同2.0比好玩幾多下

不過香港可能無乜需要。同埋一大問題係CX5港版個Mon仲係舊版,個UI落後不特止仲會連帶個畫質10年前嘅reverse camera. 台仔果邊都係咁佢地好不滿
其實買完新車 之後一個月個inspection,係咪做唔做都得
唔係免費咩? 點解唔做?
上網睇 個個話去到是但睇5/10分鐘就走得

但揸去service來回成兩個鐘 好似好on9
咁真係好on 9都係係咁易睇下 好hea
但台仔有2.5T AWD
2018 2.5 cx-5 換咩胎好
225/55r19

馬牌pc6
米仔ps4
飛勁fk510
primacy 4

邊條過灣無咁軟
過灣好怕側埋一邊,個種好唔舒服
依家用緊原廠toyo
都係冇大Mon, 成件事好尷尬 你買到最貴嗰個版本都係得細Mon, 心理點平衡到,又唔係話咁易可以後期升級。

不過台仔特別多車改裝件就唔知啦,不過都唔會做到原廠個效果
台仔應該會成個車機換咗佢
直情可以睇片
大家平時邊到買風隔個啲
個mon cx30 正啲
肯定啦不過個人覺得都好似細咗少少

CX5大Mon size (10.25inch) 會適中

BTW 8.8 (CX30 etc) 10.25 (CX5) 12.3 (CX60)個size 同寶馬一模一樣
amazon
我放低半日喎
大定細係其次
Cx30果隻係新一代mzd
魂動2.0個design係好好多嘅
same, 放低半日
宏益檢查唔會hea 9你
冷氣隔有冇推介?
Bosch / FRAM 兩隻用過都okay
Bosch就HEPA
FRAM就話自己有落hammer baking soda
巴打係咪喺香港做? 我喺澳洲 睇澳洲網見d鬼佬係咁講,唔知同香港係咪有唔同

加上自己又懶 所以搞到15 16
澳洲我可以同你講真係好hea。 喺你本簿仔tick tick tick 咁就check完,唔好幻想有咩高科技機器去check或者會好認真咁幫你檢查

有啲人等得耐嘅原因唔係因為dealer 認真check,係因為你部車之前仲有好多部車等緊開工
https://youtu.be/34I_Xy9Kbmw

7到無朋友 好彩Euro onlyMazda Yaris
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞