萬事得Mazda車主揮手區(16)跟雙氣袋說不

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
失覺哂
又食油又多野整,好期待有部唔使整嘅腳車
點解你兩部車咁極端
一路想要部細cc日本車, 朋友移民送給我,咁梗係要啦。我覺得好好楂,輕鬆靈活。m車好緊張
宜家係咪真係咁少車 想買一手mazda 6 旅行版,問左幾間dealer都話無車 連test drive都話無車

有間話有架兩星期後到,叫我想要就比deposit 唔係好快會比其他人留。

上網睇咗一大輪,其實應該都夠我用有突 但唔test drive就落訂會唔會好不智 我又心急想用車

利申澳洲撚
揸一排睇下多唔多嘢搞先, 08年Mazda煩起上嚟可以好煩
加拿大都一樣無車
去dealership前問仲有幾部in-stock
過一日去到就話我要果個model得返一部
講完價又話果部原來有人要咗
之後話有部嚟緊要等2星期
不過其他顏色
最後都係要落訂
Okay 架,架車兩年前係我幫佢睇嘅
Wagon 都無市場,dealer 入黎擺就無謂你有幾何見到6 wagon

2.5 engine 配 6仔 okay la
好撚鬼架
佢話有都係呃你
你就算今日問今日去到都係會話冇
岩岩比人買左
點解要咁做
又真係
澳洲又係咁
好撚煩
老老實實唔得嘅
講真去得dealer 問都真係買而唔係運吉架啦
係都要玩心理戰咁
屌哂d dealer老母
擺明係想坤你落訂
不過睇吓你可唔可以request 唔好要Toyo 要Bridgestone tyres。 如果2.5配Toyo落雨真係會問候娘親
本身諗住買6仔 點知揸完cx5 好似覺得仲正
Cx5好似就改款
啱啱小改應該頂多2年以上
6仔個舊mom 咁細,一買返嚟即刻過時
CHING 講來聽下, 感覺如何?
未有貨
要下星期先有
清買新車? 我岩岩買左cx-5

不過係加拿大
test drive過幾好內籠又夠靚
我一家三口,cx5就大咗少少
最主要cx30 2星期有貨
cx5要5-6月
P牌想出車 想問吓各位師兄 Mazda 3 07年出唔出得過?有咩要注意 見人話操車幾好 但又見人話改版前唔好買 如果屌得過 睇車有咩要注意要check? 新手 對車冇乜了解
睇錢做人啫
之前幾千蚊買過架 13 手車身唔靚壞PCM 所以著engine 燈
偈油黑晒但我照入油行得咩都冇換揸咗一年都未冧
我就係唸緊CX30 VS CX5 !

CX5 好似好坐D 後座;

掙扎中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞