[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
對比真係搞唔掂
究竟發生咗啲咩事
好擔心佢哋
佢哋全部人都好靜 唔知發生咩事
真係好傷唔敢睇咁多次
等佢地重新出發可能字裡行間會有透露,好似隔離女團咁
我都好希望佢哋會講
但我最怕佢哋到最後都啞忍 不了了之
佢哋對間垃圾p 太有義氣 所以先成日被人蝦
真係唔太明點解P咁對佢哋都仲係咁撐公司
淨係想旼炫同東昊早啲脫離埋
唯一解釋就係佢哋太善良
好難吧。。gfrd 係全員走唒
nuest 仲有兩個
都係想保持友好關係
同埋jren 都走演員路線
據韓國人對演藝人士道德既要求
如非必要應該都唔會做咁多是是非非嘅舉動
(加上nuest 一向報喜不報憂)
未必會有"爆料" 既程度
講下心路歷程都有機會
仲好想睇jr ren aron唱歌跳舞
如果行演員路有啲浪費
aron 同感跳唱rap 都得
呢幾年都冇盡量發揮佢嘅才能...

以演藝事業來講,行演員長壽d
都要祝福有好出路既成員

我仲好想睇佢哋concert
佢哋唱跳rap樣樣得
如果齋行演員路好可惜
我呢世會唔會仲有機會睇到我最愛嘅look 嘅live
好遺憾未睇過I’m in trouble 同inside out live
仲有半個鐘就係十週年,亦都係Nuest解散嘅第一日
到咗呢一刻先發現原來我仲未接受到
我都想睇inside out live
同埋仲未去過見面會 同佢哋握手
估唔到上次就係最後一次睇佢哋concert
諗到呢點就好難過
希望解散只係暫時
如果唔係我真係接受唔到

呢排成日都冇曬心機 心情又反反覆覆
要不停分散自己注意力
如果唔係一諗起 心情就好沈重
真係接受同想像唔到冇咗nu’est嘅日子
雖然知道佢哋私底下一定會聯絡
但一諗到以後好難喺鏡頭前見到完全體 我就好唔開心
解散消息宣布之後我都冇喊過
但呢條片睇到眼濕匯

2020 2021年都開始脫飯等解散咁
睇返呢條片真係好回憶殺
2017 年開始同佢地一齊經歷好多野
唔止佢地進步
我都從佢地身上學左好多野
佢地令我覺得努力真係可以令夢想成真
想為佢地做得更好
呢d 就係真正既偶像吧......
講得好好,韓成豬
twitter見到
🐰:👆🤛
🐶:👆🤛
🐢:👆🤛
🦊:👆🤛
🐯:👆✊ !????

希望大家可以係傷感中都可以笑下

十週年快樂!
以後都一定要幸福快樂啊 我真係好愛你地
韓成豬講得好啱
喺追Nu’est嘅日子中
我哋其實都同佢哋一齊成長
望著nuest就有種衝勁 好想同佢哋一齊努力嘅感覺

佢哋令我重新相信努力係真係可以創造奇蹟
呢個亦都係其中一個我點解咁鐘意佢哋嘅原因

以為自己眼花龍竟然post 左相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞