[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
真係唔知佢地自己想區分定係有其他原因
照計名係跟人
VIVIZ 好似都係用返藝名
Mingi keep住用beautiful flower tone 講多d,Joel 應該好快投降
Strawberry條片真係好好笑
Joel聽到都忍唔住笑咗
https://twitter.com/jseolhee/status/1513339340507688963

Mingi有可能簽BPM
可能係Soyou搭線,前幾日去睇concert
Korean Cowboy講話重諗緊solo artist應該做咩,以為唔會咁快有消息
真係希望可以簽埋 鍾炫同AARON, 好似VIVIZ咁.
再奢望旼炫同虎虎完約再簽一起....
短期內應該好難,佢地感覺會嘗試個人發展搵新方向...
希望過幾年服完役後會有機會重聚啦
https://www.instagram.com/p/CcPVWccP8sL/

虎新ig account 快d follow
希望唔好有黑粉係佢度 IG 發癲
唔想好似之前咁要搞到刪 IG ?
其實我果時未入坑, 唔太清楚係咪咁而刪IG ???
估依嗰係官方run的account,始終要有個ig做宣傳,staff管應該就無咁大壓力

之前應該係壓力太大而唔玩,後期佢都已經好少po ig,開團體ig時就同時刪埋舊account唔玩了
無ig可po反而變成最常po野係cafe同後來weverse的member
連Cafe封存後佢都有入過去
http://mticket.interpark.com/Notice/NoticeView?bn=34&no=42623

依嗰WONDERLAND FESTIVAL 4月30日的lineup有REN!
繼續用REN而唔係mingi,唔知係咪會唱solo歌呢
https://twitter.com/mytigersden/status/1513688207480995840?s=21

唔係入過,係每日都仲會入

近呢兩年差唔多每日都入
就算為左hybe 要post weverse果邊
佢都係入返去自己團fancafe睇....
佢真係冇變過初心...

呢個ft.종현會唔會係我哋嘅鍾炫
有可能喎
佢哋之前有一齊拍韓劇
鐘炫好似消失了去左邊好掛住佢
我知之前係差唔多日日入呀
我指4月封存之後唔會再有新野都重入去
我都有cap底
3月31日係2600,4月1日係2601,岩岩睇係2605又入去了
佢真係好好架

勁憎Weverse個app,又唔好用又無得係電腦用勁麻煩,又會亂咁push野
最乞人憎係搞到佢地無得再po 野係daum,明明daum先係真正fancafe收會員
出新聞confirm左係!
估唔到最快有音樂作品的竟然係love一直尋人中的鍾炫
Minhyun今日去左Dfesta

ig又唔識彈notification要自己發現先知有update...
MINHYUN 個 IG 有彈呀
返而BAEKHO 個IG POST 同STORY 唔識彈,
明明每個人都ON晒全部NOTIFICATION架,
個IG真係討厭...
我個IG都係一時一樣 成日都唔彈旼炫啲noti俾我
我今日兩個都無彈過
上星期開始發現久唔久就又唔彈或者遲彈出黎
IG 最近好唔方便
又成日唔彈通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞