[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
原來早幾日已經hold起左個show
唔怪得泰國有countdown promotion都無香港份
佢開平日唔係weekend可能都係賣得差的原因

虎希望賣得好d,澳門個場capacity更大...

Mingi出發黎香港了
明天見到了

24/3 東昊的飛都買好了... 好期待
唔知聽日會唔會有特別環節比香港fans呢

後日又有Minhyun新歌 宣傳期完就可以等虎澳門場了
https://twitter.com/lamlam1122/status/1629873793790517249

尋晚睇得好開心,REN真人好靚仔又好得意
佢特別練習左廣東歌唱左半首明年今日比香港fans
希望好快有機會再見面,唔駛等到明年今日
聽落曲風同虎虎寫開嘅歌曲風好似, 個MV風格都好似以前扭的MV好似,唉,好懷念5隻一齊嘅日子
我都係 雖然見到佢哋五個發展都唔錯
但每到呢啲日子都好掛住五個一團嘅日子
真, 又到3月呢個扭扭月了, 好傷感...
好掛住佢哋
虎澳門場好似都會延期
係唔係賣唔到飛
真係延左
好傷心
下個禮拜六旼炫澳門場有冇人去
尾班車買到飛
打算即日來回 未去過澳門 夜晚完場有啲怕唔識走

你打算幾點到會場?
我都去呀 都係即日來回
可唔可以一齊
睇後記啲人話演唱會加埋粉絲送別都成三個鐘
怕完場唔識搵車返口岸
我想塔船, 即日先買船飛唔知得唔得呢...
金巴好似好遠同等好耐咁,
我未塔過金巴呀,,,

係久違1.5年嘅合照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞