[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
佢哋個錄音咪都係佢送Bumzu 好好
虎都確診了...get well soon
Minhyun開緊ig live
當諗緊係咪第一次係ig開live,覺得新奇時... 發現係因為無vlive可以開
Aron睇緊
搵人教佢哋ig save live 同join live
虎可唔可以開返個ig 或twitter 或youtube
呢段唔係告別片...
係10周年紀念片
nuest 係pledis 第一隊活動到超過7年嘅group
由佢book 巴士都見到佢想大肆慶祝
可惜事與願違
Baekho用返Baekho
Minhyun用全名
見到個人twi 心情好微妙
知道係新嘅開始 但亦都真係好sad
開心得嚟又唔開心
真係 會有開心同唔開心既感覺
知道佢地呢段時間唔會再在一起
但好似開直播都避而不談咁
唔知係咪會落左order咁唔比講唔比提呢
好想係佢地口中知道其他人既狀況
失蹤人口鍾炫成個月無消息了
有啲擔心
今朝睇左VIVIZ個QD2個STAGE
睇到最後都流下眼淚了
估唔到除左NU 自己仲有為KPOP再流下眼淚
佢地5個有無機會再在一起再唱返以前NU既歌呢
😢😢😢😭😭😭
我都係睇VIVIZ stage有喊
諗起nu
見到viviz 個表演,喺度諗將來nu會唔會都可以重組,再一齊上舞台唱歌跳舞
好掛住佢哋
唉 希望Nu’est 都可以好似viviz 咁重組
雖然我唔係viviz fans
但佢哋嗰個舞台真係好感動 我都睇到眼濕濕
本命團10年前睇住佢哋出道
中學畢業之後冇再follow up佢哋
岩岩無意中發現左佢地解散
追左成晚消息,好sad
當年出道時已經覺得pledis 唔夠資源幫佢哋
佢哋同exo 同期出道,唔夠su 砌
先轉戰去日本出道
點知p社成日3分鐘熱度搞到佢哋半紅不黑
真係好鄧佢哋唔抵
希望佢哋之後可以簽到好公司
你miss 左翻紅時期??
前幾年佢地憑自身實力都過左幾年光輝日子嘅
估唔到咁快互動
不過冇公司係自由啲既

期待兩個開住咪耍花槍
但估唔到佢哋翻紅番都係要解散
Joel受難日
佢地係咪唔可以用返佢地自己個藝名架?
韓國果邊藝名唔係可以跟住自己用得返架咩?
用返MINGI自介真係唔慣...
之前喺Twitter見到啲人話Joel同Mingi 爭大哥
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞