[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
我相信會嘅,但最快都睇怕係大家服完兵役之後嘅事
好現實咁睇,到時退伍都唔知仲有冇人記得佢哋
睇下鍾炫珉起同Aron簽唔簽到好公司先知
十成都關hybe事
講真nu就算呢兩年回落左少少 至少個個都有一定知名度 每次回歸都有一位 銷量又唔差 你話音源唔好 但音源勁既男團一隻手數得曬
以呢個package p社未被收購前 死都留住佢地啦(同埋我覺得p社再垃圾都好 都有用心幫佢地做企劃
就算唔係直接搞散 間接呢兩年冷處理佢地咪一樣
以前成日諗最難捱都係佢哋當兵嗰陣
點知…
好嬲垃圾P同Hybe
回落都係20年後的事,續約第一年19年完全體回歸幾好
20年頭半年以為係疫情影響左本來已定計劃,改期又要重新計劃所以靜d,去到後半年,睇埋online fan meet搞得咁差,又無SG,好多野有晒對比就覺得唔係咁簡單,加埋見到隔離女團搞成咁,已經開始做心理準備
原本19年尾開始的成員個人fan meet P都有做好計劃比佢地,後來重有流出JR生日場張poster,疫情加被收購,原本計劃要取消,之後就乜都無了
就算唔係大老闆臨尾直接落命令干涉,都係收購後依兩年咁差待遇睇唔到前路搞到傾唔成續約條件,無可能唔關H事囉
P衰都係衰資源不足能力不足,衰極都唔係無視佢地存在
有諗過當年傳賣比CJ就賣左會點樣
究竟D社有冇嘢爆?
上次白虎202單嘢都係D社幫佢爆出嚟
我都幾期望D社出來爆料,
搵啲知情人士出來講下都好丫
話時話D社個十週年concert之前出左teaser又話錄影左,會唔會石沉大海...

期望緊到時虎同旼炫都會出去 然後以guest名義請其他三個返嚟
但係機會真係好微
好似唔係現場,之前消息話已經錄好左
D社唔好抽起呀
我唔想一世都不明不白咁蒙在鼓裡
好難爆到解散原因次餘
又顧及唔講成員留同走既原因

始終有3個走,2個留
唔通要佢地知自揭瘡疤講 因為公司唔俾機會我...
因為我唔紅...簽約條件冇咁好...?
其實我有無聊諗過點解佢地2個唔走
會唔會因為手上面仲有job未做完
旼炫電視劇同幾個廣告係手
東昊仲有主持同the wood <<==呢個唔知仲有無
其他就乜都完晒
鍾炫都唔係唔紅丫,電視劇做得幾好
珉起音樂劇好好反應
係大哥差少少,Offer可能無咁好
除左大黑唔要佢地 我都諗唔到其他
成個腦都係陰謀論😖
一個hashflag 都唔平, 仲要一次過7個,
真係諗唔明,要普天同慶定普天同愁呢。
:::>.<:::
大黑要出新男團又有支那人又有仇女rapper
Minhyun確診
https://twitter.com/nuestnews/status/1501377234149335043?s=21

個心跌咗落谷底…… 仆街武肺
連最後一個俾我睇佢哋完全體live嘅機會都唔俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞