[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
可能係一早就決定左整叫佢畫 我哋重拎黎講笑
好想買
全部週邊都好鬼正
新公司真的對鍾炫好好, 佢畫既都整晒出泥,,,
真係想全部都買晒...但係 \$.$/
諗緊...5個人,,,4個FANCLUB..
全部加入晒都係 \$.$/
希望唔好咁貴啦....
仲有週邊 ......$_$
拉芙已經出左一個影分身...叫dO_O..
好奇其他3個叫咩...
全部好想買
不過見到新公司對鐘炫咁好都好開心
啱啱佢開live好似話枝薯仔棒已經整好件實物

仲有dOnO呢個名真係好襯白虎嘅性格 真係好似啲emoticon
無得飛既我, 羡慕師弟有得ONLINE睇,
也羡慕鍾炫公司有安排ONLINE比我地睇..
死P....垃圾P....ONLINE都唔比睇下....
最慘係韓國已開關比外國人旅行
想買飛?要韓版網站認證account
想飛返黎再隔離7日?book唔到酒店full晒
有無人睇緊JR fanmeeting直播?
開場好型

睇完了
個cam man 好好人 係咁影佢地3隻
MC都好好人,帶動氣氣好好,又主動cue NU'EST親菇
即時翻譯又快,唔會睇唔明又跟得到話題
JR唔駛講表現得好好,以前唔敢唱歌的佢一個人唱左咁多首歌,好叻仔!不過佢真係好大汗MC都笑佢
今日個fanmeeting睇得好開心

唔知會唔會放VOD出黎,頭先窒同斷左好幾次,講感言多謝成員都斷左...

JR放左4人合照出黎

貪心想睇埋第二日的P社員工婚體合照
有今日mixlr

9成又係無online streaming
十成都有,
呢個有, 果個無, 一陣又大戰,
希望今次有好人做Streaming,
有得聽好過無 >.<
都分開左重要大戰

無人直播就只能等飯拍,希望唔好太嚴捉相機啦

btw W app 終於出左live功能取代vlive,但應該無我地份直播,最多平時做下live
真係好唔鐘意個app
ig雖然低清但寧願ig好過,反正佢地自己電話直播都唔會太清
其實用邊一個APP LIVE 我都無乜所謂,
最緊要係佢地肯開LIVE...
但係我地呢5個人仔都好似唔太鍾意開LIVE咁,
JR同MINHYUN算係比較多了吧...
但係好想知佢地多啲近況..開個LIVE吹下水都好丫...
最唔鐘意只有app無網頁版,個app interface又唔係十分好,app限制又多好多,有網頁版就可以電腦用方便好多

佢地一向都好少私下開live,share私下野都少,相都唔多張,一無公開活動就潛左水咁,可能比較重視私隱
不過重新出發後好似無咁潛水feel

#HAPPY_BAEKHO_DAY
Weverse 有網頁版,
我可以係電腦網頁係邊MINHYUN個LIVE回放,
你試試丫...
不過就無左FANS翻譯功能- -...
還是VLIVE好,...
Weverse有網頁版? 之前搵極都搵唔到,d link都係彈去叫dl app...
咁Weverse shop 有無? 買野更鐘意用電腦,方便紀錄同埋畫面都大d容易d睇product detail唔駛成日拉黎拉去

明明都係買左Vlive 將功能抄過去,點解唔抄埋翻譯功能呢...
https://weverseshop.io/ko/home
SHOP 網頁版可以睇野, 但係買野要返去APP度買

https://weverse.io/
呢個係weverse網頁版
用電腦睇畫面大好多, 不過一直以來都有網頁版呀, 係NUEST時期已經有了, 我都一直在用

HAPPY MINHYUN DAY

話時話 隻蛋糕公仔好cute
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞