[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
今集korean cowboys 好sad
(唔係interview,,, 係podcast
虛構時代背景奇幻劇,鐘意點作都得掛
可以講出黎,應該已經成功跨過左
之前最擔心就係aron情緒,咁多事情接二連三咁發生
每星期五podcast都見到佢精神的樣就放心了
呢間咩公司嚟?好似冇聽講過有啲出名嘅artists
google左好似係音樂label? 旗下都係玩音樂
重以為佢會去演員公司
係咪會有機會出solo碟
應該有啦 介紹嗰到有寫歌手,演員
等咗咁耐終於有消息啦
鍾炫簽公司呢件事上咗TheQoo熱門
韓國嗰邊係咁講點解要簽間咁細嘅公司
我都好奇 間公司好似無咩好出名嘅藝人咁minki個間大間好多
入細公司做Ace 都係一個策略丫
希望細公司可以俾下力 對佢好之餘俾多啲資源佢
剛剛睇到
【YTN獨家】[Mnet將舉行製作人競演節目,黑眼必勝&Jung key&Adora等將出演]17日,據YTN獨家取材結果,Mnet正在籌備製作人競演節目,共有5組選手出演,製作人將帶上自作曲與演唱歌手一起出演節目。據悉,黑眼必勝&Jung key&Adora等韓國國內出名製作人將作為參賽選手出演。​​​

這個...東昊...會不會參加這個了..
連同之前的IG劇透....
有點相似 ???
見到Mnet競演節目依幾隻字就頭痕

不過有機會露吓面都好
真係好耐唔見喇
好奇+1
通常都估簽演員公司, 通常主唱出solo機會大d,估唔到會簽音樂label
Mingi果間都好神奇,新公司咁有錢簽完一個又一個,見過傳聞話CJ的人出黎開嘅
我諗起之前上過的THE CALL 都係mnet
我覺得點都會比面DISPATCH卦,
始終DISPATCH同NUEST關係好好既,
等埋另外2隻去..
唔知大哥無公司會唔會去呢...?
珉起應該會去卦...不過呢排忙緊音樂劇...??
全部都人係自己FF ~"~
睇見佢不停拎好cute出返黎就好啦
開左咁耐未去我都諗住無架啦
今日見到會郁的JR好驚喜!
好似開到6月頭?
https://twitter.com/into__universe/status/1526729414632931331
未用過, 唔知好唔好呢?
淨係知會有好多內容....
又要裝個多APP

今日有vlive
睇佢畫畫好開心
失蹤人口出現返
見佢好似都開開心心咁就好
佢畫嗰個薯仔應援棒真係
見公司都對佢幾好 佢又開心咁都放心啲
同埋嗰三枝應援棒都好有佢style
三枝真係做左出黎實物應該都會好似小朋友玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞