[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
睇twitter 有啲人分析話
因為虎同旼炫仲有其他活動在身(MINHYUN我知有套新劇拍緊)
所以未完到約住
而大哥可能因為身體狀況冇接Job/
JR Ren啲劇或者舞台劇已經拍完所以冇約綁住

我諗之後爆料都要等虎同狐狸仔份約完咗先
希望真係可以好似JR封信講嘅咁春天就會等到好消息
大黑真係宇宙大垃圾
唔明點解會有公司粉
唉 心情好差
我成日凝住春天嘅好消息就係佢哋去簽新公司嘅消息
我都咁諗
希望真係等到好消息同埋都好想知因咩事先會解散

不過解散肯定同兩間仆街公司有關
但我諗都要啲時間先會等到爆料消息
見gfriend 都隔成半年先講返當時發生咩事
今次續約係1年定3年?
唔知幾年
啲新聞大部分都淨係講話佢哋續約 冇講續幾年
一向續約都係傾好左續約先會俾job
呢個唔係韓國agency 嘅潛規則來咩

基本上白虎下半年一個接一個musical 都暗示左
估到佢會續
咁係咪即係再見到佢哋合體/ 自行組隊嘅機會好微
初初睇Twitter 仲有啲盼望
旼炫剛剛確診咗...就算本身plan左有回歸活動都mola mola
灰住留個名先
好唔捨得啊
短期內都難d..
有幾個成員明顯想行演員路

呢個圈有時都有奇跡嘅
水晶男孩都隔咁多年之後重組到

可能等每個人都站穩陣腳之後
對自己事業有多少少話事權先得
不過1年多後都差唔多入伍
依家第二擔心就係佢哋退伍出嚟仲會唔會有返依家嘅地位
係騎士風呀
佢地以騎士的造型同我地告別,算係首尾呼應嗎

2首新歌, 其他 remaster

終於明點解preview空白喇

因為出埋preview 令人購買意欲減低
咁慳皮
唔好再hea啲
hard cover 精裝已經好過上次romantize 啲紙皮架喇
dklm 俾咁多錢落廣告買hashflag 不如整靚啲隻碟俾fans 留做紀念啦
睇埋preview同track list, 越係覺得隻碟係臨時趕工,用手上有的野趕出黎做解散best album
本身預四月出,提早咗成個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞