[L.O.V.E] NU’EST 討論區 (5) 10周年 x 解散倒數

519 回覆
11 Like 0 Dislike
我都等咗好耐
屌睇返19年mcd個5人여보세요喊到傻撚咗
以前係我唔知足成日屌9pledis
而家日常詛咒hybe
>.< 已經無左團名係上邊....
睇泥可以用返 白虎 呢個名...
唔洗用本名....
睇到JR都已經係眼濕濕咁樣
再聽到佢哋笑住講지금까지 뉴이스트입니다真係
尤其是白虎
唔知係咪我諗多
但佢嗰part好似想喊又強顏歡笑咁
佢係
連Ren都已經唔係好笑得出
睇到好難受
我特登睇翻上一條片對比
唔知諗多定乜 感覺佢地真係今個mv無再強調10週年
講concept時話開啟新世界
無再講NU’EST淨係話希望你地中意首歌同mv

同埋ren呢條片個樣真係唔多開心
大家要拍片開專呀
如果自已落單應該可以同買嗰個平台申訴

係咪on9 點解仲要用呢個ac更新個人活動
係咪想不斷傷害我地
呢個account淨係出2個人?
我估佢係同Weverse一樣運作到3月31?
我覺得 垃圾P 會死不要面的更新到31號
之後本身P都個OFFICIAL TWITTER
之後 虎同旼 都會係果度更新
睇P本身 NANA 同 BUMZU哥 有咩消息都係果度更新
(除左生日其實都無乜消息)
自己都無乜期待P會幫佢地2個再開個SNS....唉....
希望佢地兩個唔會好似NANA佢地咁
NANA仲有曝光度仲有野做真係靠自己
好似俾P閒置咁

都好想快啲有消息有公司簽咗佢地三個
私心希望仲可以見到佢地上台唱歌跳舞
始終覺得喺舞台上嘅佢地最耀眼
唔知會唔會有公司一次過簽三個呢
好似VIVIZ咁都好
http://youtu.be/Ihmc3iN8Ks4
虎虎OST出咗啦
https://www.instagram.com/p/CbXQh4XJgoI/

有podcast!
唔知係咪講英文呢
都要成員本身想做先得嘅...
龍韓國年齡30歲
jren 27
同viviz 都23~24都差左幾歲
而偶像係27~30呢d 年紀其實已經開拓緊其他出路架喇
好靚仔...
我估係好似music access 咁韓英雙聲道?
因為另外嗰個都係韓英都識講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞