[統計分析] 強烈建議大家第三針打復必泰

475 回覆
515 Like 797 Dislike
過去starlink唔會比烏克蘭用
過去送receiver去烏克蘭2日唔會到

讀書係好,但有時要企起身望下窗出面發生咩事
你話第3針安全?恐煩偽話要打第4針啦,你點睇
講緊過去,做乜跳去現在仲要套說話落我到,我無講第3針安全定唔安全,你企咁高我企咁高,機率低代表或者可能有機會出現或者唔出現。自己衡量風險。

你如果定義第3針安全為0 負作用,肯定不死,考試科科100分,咁第3針或者可能有機會幫唔到手。

你點睇
香港醫療系統都收左皮
大把病人無床位係急症室附近安置等死
唔好意思,中文唔係太好
唔洗同我玩道德高地
我應該咁講,你係咪覺得打3針安心過打2針?恐醫生話要打4針,咁你係咪覺得打4針好過打3針?
咁你答唔答到我點解全球冇一份animal study做booster vaccine?
識唔少人打科興係為左疫苗護照而副作用低
sorry, 道德高地係咩意思?我岩岩外國返黎,竹昇仔,中文唔好

我相信打3針比打2針保護更好,香港第4針出現再算

我點答你呢個世界點解無一樣野呢,正如我問你答唔答到我點解全球無一份internet study做cctoy is a joke analysis (btw, 可能有我唔知)

我問返你丫,你咁多問題,你係咪覺得打1支,2支,或者3支科興或復必泰針係對防重症或防死亡係完全無效?甚至增加重症或死亡嘅機率?
我問返你丫,你咁多問題,你係咪覺得打1支,2支,或者3支科興或復必泰針係完全無副作用?甚至增加重症或死亡嘅機率?
啦啦啦啦啦

cctoy: just a flu
你答我唔到,其實個discussion已經完左啦。唔洗花功夫copy and modify我嘅野

我重申多一次,我係唔反疫苗我只會接受一枝我覺得安全嘅疫苗。
啦啦啦啦啦

苗撚: 抗體to the moon

點解唔分析埋年齡組別同身體狀況
淨係攞個高抗體量打飛機
遲啲四五針可以話保持到更長時間/更高抗體量
仲有武肺係病毒 一變種都未必認到
咁點解要打
走住屌肉酸呀

原來成段野都啱用喎

你答我唔到,其實個discussion已經完左啦。唔洗花功夫copy and modify我嘅野

我重申多一次,我係唔反疫苗,我只會接受一枝我覺得安全嘅疫苗。
cctoy: just a flu
你話肉酸咪肉酸囉 WFC
係呀,肉酸
憑咩要聽你講
你邊位
又係d谷針pr,收幾錢一個鐘谷人打針?
留名等睇樓主建議大家打第十針復必泰
中咗咪唔使補針
打夠5針可唔可開返12人堂食
病毒量太低快測test唔到
如果驗核酸會+ve

我都係三針bnt, 之前又係有啲感冒既唔舒服但冇喉嚨痛果啲,快測極都係-ve,可能中咗但病毒量太低驗唔到
病毒咁弱
打黎做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞