[統計分析] 強烈建議大家第三針打復必泰

475 回覆
515 Like 797 Dislike
我成日都唔撚明
疫苗呢啲咁高科技嘅嘢
人類又咁化學
點解可以話溝就溝
老母打左兩針科興諗住第三針打復必泰但我又有d擔心溝針個副作用會勁好多
根本唔關反苗事
外國夠大把人無打針兼共存啦

其實係因為
最初聲稱要清零,
只要驗到陽性,就係唔係都收人入院,
要等到陰性先走得

結果啲床俾啲轉微病人嘅霸住,
未陰性唔俾走,
之後一堆重症嘅/有其他病嘅老人要訓戶外露天地方,
又無咁多人手睇佢地,
咪容易死亡

人禍>>>打唔打針
俾啲輕微病人
直情新人類啦
到時十零年之後
邊支針話有問題
你都可以中哂獎
三針有抗體係因為開放打第三針無耐姐 過多三兩個月抗體又跌咁使咪四針
真係隔好耐先會,其實免疫有兩種,一種係你本身身體有一堆疫苗整成既抗體可以幫手免疫,個啲唔會留好長時間,但係T細胞既記憶會留好耐,佢地可以好快對"見過"既病毒執行免疫反應。我冇記錯好似會留2至3年(高中bio)
戴口罩唔係為咗防止自己中
係為咗唔使俾罰5000咋

利申一直出街戴布口罩,冇中過
但呢排屋企人惹到返嚟 惹埋我
佢本身要認叻 你想嚇死佢咩
再打咪得,好似流感針都係,keep住打
睇黎而家武肺疫苗係冇第二種效果?
因為所有磚家都剩係執著於打完幾個月內既效果
記唔記得啱啱出果陣點講
依家係專家話要就要
質疑=反苗反科學地平撚
你可以去搵下袁磚家,恐煩偽醫生d paper睇下,佢地完全冇做followup study
如果真係需要快啲打嘅話
可以不停F5個預約系統
每一日都會有人放時間 可以執雞
我上個星期日book到尋日打針
打咗三針復仔,屋企有人確診。自己就成日有啲症狀例如肌肉痛喉嚨痛咳兩聲,但屌極鼻都係陰。咁呢個係咩玩法?
試吓屌喉嚨
不過你個喉嚨有冇好痛
而家好多人中咗個喉嚨都係痛到被刀割咁
即係武肺掂到你變普通感冒
防感染
防重症← u r here
防死亡
上天堂
過幾個月出o仔版針 三針撚又拎個表出嚟叫人打四針
屌鼻深喉玩過曬都係neg.

會感覺到腫咗,或者就嚟病時你喉嚨會有啲乾同痛既感覺。最戇鳩喺訓醒後又會無事但跟住又陰啲陰啲再嚟過。你老味,寧願中撚咗佢算。日日咁嚇鳩我。
改咗版梗係由頭儲過啦
咁姐喺可以計我中左?
但點解又會驗唔到嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞