[統計分析] 強烈建議大家第三針打復必泰

475 回覆
515 Like 797 Dislike
只憑現實感覺個別案例
根據客觀可信科學數據冇打中咗係應該即刻訓低入icu
無敵狀況,同omicon病人打車輪都唔會中
三針bnt好似話打完第14日係最強效(88%防感染)之後慢慢drop

咁0-14日呢段期間,效力如何,有幾多成保護
無敵狀態,同omicon病人打車輪都唔會中
on9仔
鬼唔知你啊媽係女人
cctoy: flu都可以入icu, just a flu
其實如果無症狀感染過omicron而自己完全唔知,咁再打第3針會唔會好大獲
長期病患嘅人,究竟喺打完針死嘅機率大啲啊,定喺中咗死嘅機率大啲
又俾政府Fake

要睇埋年紀,80以上本身都冇打針多,亦有好多長期病患者。當死嘅人多數有打針,就會話打針嘅人多,所以先會佔得多。就咁睇total number 冇意思,佢公開詳細數據先啦

用你logic, 你又點睇英國死咗嗰班9成打左針?
比例問題
數據上 打咗三針係難中好多
歐美都係因為多人打針先玩到共存
如果唔係醫療系統冇可能頂到
我屋企人打完三針bnt第14日就驗到陽性
好客觀好可靠wor
利申:訓緊icu ,戴緊呼吸機覆你msg
認真請教 可唔可以普教下
其實打疫苗係咪安全,似唔似有副作用?如果確診左係咪真係好過打?
吹咩水 真人實測喎
全房係得我無中呀嘛 仲要一齊食飯
點解佢唔自己同自己比,搵個有落後嘅印尼去比? 點解唔同非洲比?

睇左啦,打三針嘅死亡率同冇打係有D分別,佢都只係敢compare unvaccinated 同打埋第三針嘅數據,唔同年紀又唔同。

唔係話針完全冇用,只係自己calculate 個risks 同benefits 再決定打唔打啦
打三針嘅死亡率同冇打係有D分別, pin this la
呢個真青衣方艙
你問得出人哋點睇香港重症死亡9成冇打足兩針先俾個英國總數你睇
So naive

冇藥醫?香港政府都入左,777唔提啫
打完又係中唔打又係中
咁我打黎做乜鳩?
為咗滿足你嗰個戇鳩政府?
咪係,冥王星人黎祈兩下福就會自動好返

唔通又要特登講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞