[統計分析] 強烈建議大家第三針打復必泰

475 回覆
515 Like 797 Dislike
想問下如果打左兩針復之後中左 第三針應該幾時打
外國有隻Novavax,唔係活滅唔係mRna副作用更低,但利益輸送香港冇得打
輝瑞被美國法院強制公開數據無人講?
https://lih.kg/2911254
你覺得香港同印尼醫療一樣係咪撐落去 但係度撐好啦世侄 出街咁講你俾人笑到面黃呀
輝瑞被美國法院強制公開數據無人講?
https://lih.kg/bixtcHV
#27 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
行政長官:抗體唔係話數字愈高就一定愈巴閉
你死撚開啦
要加1部Android 1部IPhone,
雙平台雙安心出行 咁就最安全啦
here

打撚完第三針一個星期後就中咗
根本科興副作用仲高過bnt成班on9信咗藍屍fake news仲要懶醒

政府夠強推科興啦啩,政府數據一樣顯示科興多啲副作用
https://www.drugoffice.gov.hk/eps/do/tc/doc/Safety_Monitoring_of_COVID-19_Vaccines_in_Hong_Kong.pdf

買咗保險都會有意外
噉所以唔買?
建議如果之前打科興嘅, 而家由頭打過三枝伏必中...
//識人//

兒登人脈屌打實驗數據
啱啊千祈唔好打
一打就會變巨人㗎喇,裏面嗰啲全部係Zeke嘅腦髓液嚟
打疫苗=買保險
// 外國夠大把人無打針兼共存啦//

你肯定???
唔打針的話咪會多重症囉,點共存啊
唔係有冇重症嘅問題,係多與少嘅問題
而講數據(而唔係anecdote)的話,打針就肯定可以降低重症率嘅

香港最失敗嘅地方
就係無趁零確診嘅時候谷班高風險人士ie老人打針
同埋成班人信埋啲藍屍fake news打埋晒啲垃圾科興
唔信事實無辦法
同意你人禍
但你確定大把人無打針共存?

老實講 反強制都要語氣好d
好多人一開波就屌人打針就幫政府
防疫撚 恐懼撚
做到極端 對好多人黎講
只係覺另一種極權
利申 反強制打
但係冇打的話,covid重症/死亡 個rate 個個age group 都高成倍
即係打咗針就just a flu,無打針就係噉先
// 死亡率唔高自然有人唔需要防架啦//

有冇考慮傳染性?
個基數夠大的話,死亡率低都可以好多人死,一樣會醫療系統超負荷
連登仔永遠唔聽事實
反苗你唔信一回事
唔好屌鳩人講個事實出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞