[統計分析] 強烈建議大家第三針打復必泰

475 回覆
515 Like 797 Dislike
生outout
打條撚咩,識人咩組合打齊哂
科興又有,復必泰又有,三針又有,兩次又有,打咗冇幾耐同一排都有
同我冇打針一樣咪又係中
啲symptoms 反而我仲少啲
打咗未中果啲只不過係病毒未黎搵你
搵你果陣都係中硬
講咗幾多次依家唔係防感染係防重症你班反苗撚當聽唔到
0針撚堂食都未有事
我就唔撚信中佐招既抗體會差過打3針科興打完針中日日聽,但中完再中好少見
抗體高唔代表抗體有用。你要係要d有用嘅抗體。
講埋b cell, cd4 cd8 比cctoy班兒登仔聽

班cctoy成日鳩噏
講黎聽下。我research interest係immunology
落樓下only 我想搵中左招啲frd野一野 早中早享受 一陣強檢先中要隔離就碌柒
因為香港應該冇乜人可以喺寫paper 之前完成booster 後再過180日

D samples 咁細係咩年齡層?🧐 如果唔同group 有variations, 本身可能會影響 interpretation
我識西咩

你專科嘛,你講下囉
拎人民日報做論點
返去玩微博啦
之前D數據/paper 唔係話兩針已經有幾保護
我咪講撚咗囉,當睇唔到?
打咗果班反應仲勁過我啊
廢針當寶錫
上youtube睇下一年前政府啲打針宣傳片啦
因為宜家政府要谷booster
淨係記得去旅行,見soon仔
三針bnt好似話打完第14日係最強效(88%防感染)之後慢慢drop

咁0-14日呢段期間,效力如何,有幾多成保護
真心問,其實打完針會唔會難d感染到?

定係只係感染到之後冇咁嚴重?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞