香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
係咪a1m1
佢係咪成日俾人搞
我都估係佢同eggtart ,不過有出征咩
其實唔明出呢個po嘅人諗乜

如果係A1m1嘅fans ,見其他人批評佢好唔gur 嘅話
咁係用緊最蠢嘅方法幫佢出頭,仲會引多啲人唔鍾意佢

如果係eggtart 嘅員工或者打手都同上面一樣,仲會令人覺得你間公司啲人不務正業,連個官網都未整好就上網屈其他人,操控輿論

出po 位人兄快啲收手啦
拉比衰在畀左個地方啲觀眾發表意見
又唔係個個有連登ac過黎吹水
唔知出po條友係咪有啲咩嘢係手先會咁講
見過有觀眾share屎板啲嘢再tag自由比 好易令人誤會
係咪柚子啲fans
其實都唔知邊個投
亂估eggtart自己又得 eggtart啲fans又得 唔鍾意拉比既又得
然後又互相猜忌對方
不斷將嫌隙擴大
最後又上演重重覆覆既戲碼
好易俾啲唯恐天下不亂嘅人利用
好老實講,secret版去到呢一個地步根本就壞文明嚟
以前係拎嚟做乜?畀啲用真身講嘢有嚴重後果既人用
即係學生屌鳩老師,打工仔屌鳩老闆之類,依家就拎嚟做批鬥用
好老實講,粉藍綠三色版時期其實動漫圈都已經好唔和諧
不過至少單單大花生都cap哂圖,有哂證據,嘈起埋有證有據有point先吖
依家真係得啖笑,冇證冇據求鳩奇出個po就係(描圖抄皮另計)
最撚過癮就係又有人信然後跟手又屌埋一份(不過老實講,可能係同一個人扮,但唔排除有真心膠)
真心講句,admin你快快手執柒咗個版佢啦,secret版唔係咁開架
成個圈烏煙瘴氣都係你個垃圾版到走出嚟,躝啦
茶屋又休息
好驚今次到大哥中風
好靚
真 搞串晒個場
然後又個個都在意呢啲版
不如mon連登仲好
RU中左武肺咁既樣
做咩呢排咁多v直播Elden Ring?
今朝打開dd網4個v直播緊,4個都係直播Elden Ring
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞