香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
是…..我性格比較扭曲
講真個chatroom風氣一直都係咁
係依家個chat大量新參先搞到好似琴日有人點人名鬧人做正義撚
好彩依家個chat溫柔唔少
如果番去以前打ds3一句唔埋水橙就俾人彈句你媽死了
可能新參佢地又要點人名開嘈
反正明明以前好正常事到依家都變得好大件事咁
以前D觀眾係屌水橙屎,而家係觀眾互屌,水橙唔介意人屌佢但介意觀眾互屌
卡得耐D觀眾就會自然互屌
今日個方向算聰明
知道唔夠BOSS打去探索,咁應該會嘈少左
就係以前就算點卡關大家都係槍口對外鬧水橙
未証過觀眾互屌情況發生過
依家係無啦啦有新參幫佢出頭先咁
所以完全唔知做乜
佢APEX開深夜台D人正常好多
佢平日D時間乜人都有
佢卡關卡得耐自然有班人指揮佢點打
而咁樣就會有鬧戰
水橙又唔識處理,剩係一味叫人唔好嘈交
都無諗過原因係出現係自己打得屎又要死纏D BOSS
唔係話想點水橙點樣點樣
但佢繼續咁打機法,呢種罵戰只會愈黎愈多,遲早自滅
以前D觀眾係屌水橙屎,而家係觀眾互屌,水橙唔介意人屌佢但介意觀眾互屌
今日個方向算聰明
過觀眾互屌情況發生過
所以完全唔知做乜
水橙DC GP 係唔係藍罐戰士開?
見到第一次警告有D奇怪
破壞晒啲傳統
剩係知佢係管理員
都係嗰句啦
嘈還嘈唔好搞到個V
自滅呢樣嘢就諗多咗喇
好老實講,個chat room同達哥當年個chat room相差無幾
不過見新觀眾亂出頭就由佢啦,無謂牙橙難做
人地睇幾次就明個運作架喇
就算19年畀人嘈完到今時今日仲係咁多人睇
大菊巴打唔洗咁擔心啦
真心牙橙打elden ring真係畀其他V吸引好多架喇
佢APEX開深夜台D人正常好多
佢平日D時間乜人都有
佢卡關卡得耐自然有班人指揮佢點打
而咁樣就會有鬧戰
水橙又唔識處理,剩係一味叫人唔好嘈交
都無諗過原因係出現係自己打得屎又要死纏D BOSS
唔係話想點水橙點樣點樣
但佢繼續咁打機法,呢種罵戰只會愈黎愈多,遲早自滅
今日個方向算聰明
過觀眾互屌情況發生過
所以完全唔知做乜
都係嗰句啦
嘈還嘈唔好搞到個V
見新觀眾亂出頭就由佢啦,無謂牙橙難做
人地睇幾次就明個運作架喇
自滅呢樣嘢就諗多咗喇
好老實講,個chat room同達哥當年個chat room相差無幾
就算19年畀人嘈完到今時今日仲係咁多人睇
大菊巴打唔洗咁擔心啦
真心牙橙打elden ring真係畀其他V吸引好多架喇

屌,做乜鳩錯排版
冇睇,咩料?
https://www.youtube.com/watch?v=S0RQbvUeQe0

呢個V諗住開足31日台玩ringfit

目前都好勤力咁開足4日 大家覺得OK有時間既可以支持下佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞