香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
無謂去估中之人幾歲啦
我覺得係靜
無專登估,都無乜興趣去理中之人
只係香港好多V唔多唔少會透露自己大約幾多
而且我認為年齡同學識同學歷唔一定係正比
大把四五十歲港嬸都剩係識飲飲食食,無內涵
睇直播時唔會諗咁多 因為我覺得係超越現實掣肘 更加多係同一個有趣嘅靈魂交流緊
根本就水靜鵝飛 會留言嘅10個人都唔知有冇
有時估閪腦好衰
D V一講以前睇乜野大,立即換算左幾歲
自己都憎自己
多過3/4嗰期先,唔係袁生搞事之後打大交,個po完全唔郁咁濟
袁生個期其實都好齊心,全部人都歸曬邊屌佢
應該轉返,唔係打大交,係圍毆袁生
大佬,嗰期佢真係癲得濟,搵鬼幫佢
無乜野,個陣係港V成長期,無記錯既話過5000訂既得RUMII同幸
然後袁生話要快刀斬亂麻,同香港人推講港V,港V五萬訂不是夢之餘此類
又要集資整巴士廣告,商場廣告咁
我地成個POST都反對,怕未識行先學走會整死成個港V圈
個個罵袁生咁樣,之後佢就少左入黎啦
佢高登好活躍
高登多人理佢D
呢期佢自己D漫畫POST都推唔起
有鑊係有個v出道,佢就覺得人地似i0
我地同佢講呢度講呢度散,係真都好過咗去就唔好深究啦
條友竟然踩上人地到係咁chur,問人地係咪i0,又叫人大前輩
結果上埋屎版畀人屌佢煩,條友走哂嚟呻,結果又係畀我地圍插
冇耐上嚟鬧個v八婆,人前人後兩個樣,都係圍插收場
最後佢冇癮就冇再係度見過佢

巴士先定呢單先我就唔太記得,總之圍插咗佢好撚多鑊
你講起仲有赤紀零佢都有走去篤爆人
屌,我就係唔想開名
咦,赤紀唔係第二單咩
小事
考古下,袁生發癲嗰個po我地一個月就1001,之後要兩三個月先爆
不過我認同袁生一句既
應該開D台係晏就
D人就當收音機咁聽
咁做我都覺得好過晚晚炒曬車
你指幾點
2-3點左右掛
其實以前拉比同雀雀都係做晏就台,之後先轉夜晚台
唔使翻工咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞