香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
以前chat仲係連V圍喂威玩膠個陣好玩好多
連支語nmsl同扮毒撚車spam洗負評都玩過
依家咁玩可能會俾人屌同反感
講真個句
我係幾反感有人對水橙個chatroom一知半解或咩都唔知就開始指手畫腳
尤其係到教我點樣睇水橙台
瞓醒個世界線又唔同咗....站長你又做乜鳩
你落個轉型tag唔係問題,但係條尺係邊先
你仲要落完整完嗰下即刻走練舞室,想點
你咁做得即係知個舉動大爭議啦,咁你又做
喂,大佬,幫隻火神鳥唔係幫到咁
可唔可以講解下火神鳥單野 我睇完跳舞室都睇到頭暈
對唔住……請原諒我
幫eggtart都唔洗咁肉酸
簡單講,有個電競仔求鳩其做個雀仔皮就話自己做V
但係本身中之啲嘢就同一條channel入面放齊哂
咁其實去到呢到大家都唔多滿意架喇,你畀盡自己咪叫V type
都算,初配之後又串柒柒咁,去到呢到其實唔少觀眾屌緊
加埋eggtart啲V有份推,初配之後第二日又搵dolla連動打R6比賽
咁正路就燒到埋eggtart嗰度,加埋之前A1M1入站爭議
依家站長又夾硬嚟,連mya都落轉型tag咪燒到咁大
雖然個tag係中性
但見到米亞一直以黎努力做v仲要已經做咗咁撚耐
而家竟然同個新黎既on9仔share同一個tag
個感覺真心唔知講咩好
咩唔知咩感覺姐
兩個字
反感
Del 翻佢啦, 加個標籤把撚咩
我果陣都投左票話唔洗加
咩訂閱數等於實力姐, 一入去睇就知咩料啦

都唔講咩啦, 一入去就見到個柒頭樣, 做咩v姐
原諒我接觸港V唔深 得一個月eggtart其實係咩黎 同埋唔明多個tag會點 我自己覺得 內容先係最吸引到個觀眾 個tag是廢的
條友你開個V type放佢入去我諗都冇咁旺火
如果係有心做呢樣嘢,說仔一早要係個網上面,講咁多經托呀
唔知點解死都要放隻乜柒火神鳥入去
之前都唔覺eggtart同茶屋有咩牙齒印仲以為係江湖傳聞
唔怪得之前post eggtart相關都會食負評啦
今鋪唔係斬纜有得救既情況
難為幾個V本身有心做
入練舞室咁耐仲咩都唔知?
eggtart係一個企業勢V箱囉
我蠢.....
巴打你係咪畀水橙搞到中風,白卡拎埋一份
我下下都睇完就算,無興趣唔會去諗
咁我又覺得唔關eggtart事嘅
不過你站長要收錄咪收錄囉
邊個有實力觀眾有眼睇架嘛
加個狗牌落去把鬼咩
驚人燒所以就諗住咁樣穩陣
依家咪又係燒 仲要大火d
係咪多此一舉丫
咪搞黨爭啦
關eggtart茶屋咩事姐
好明顯係站長上次俾人燒完 所以今次就諗住咁樣做就叫拎個中間位
點估唔到其實係淋緊火水上自己身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞