香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
認真,水橙D觀眾大部份好自律
水橙都會同D屌觀眾既人解釋點解會咁
但有時D觀眾互屌,水橙真係唔識處理
一味叫大家冷靜,我覺得水橙可以處理得好一D甚至惡D
唔想比D垃圾觀眾搞死個V
明明係全否定台
都唔知互屌嚟做乜
直播勢V有個缺點,就係同觀眾距離太近
而班觀眾同觀眾之間既距離可以好遠
有D觀眾覺得點個V,個V會聽佢講
有D觀眾覺得聊天室條友3唔識7,可以任屌,你睇下上一頁呢度有個引戰仔都知啦
所以做V要識控制個聊天室,水橙對班觀眾太好,控唔到場
我唔知佢地係點理解全否定台意義
可能佢地見到會想講咩見到個V咁好慘人地係女仔o黎都係人會傷心會痛仲有咩唔鍾意可以唔睇唔好咁過份
雖然要講點變成全否定台會有D複雜
但對我o黎講佢講過就算大家留言都係鬧佢屌佢都好都唔想見到chatroom冷清
所以我只會履行自己責任就係繼續屌佢
好撚尷.....
我覺得水橙最大問題唔係班正義撚
而係指示撚,睇得耐既觀眾會由佢柒,班指示廚當正自己打機咁點水橙打機
個個台都有指示廚架啦,無視啦
冇人理佢就唔會嘈交架啦
大佬我唔想做覆讀機呀
其實聊天室點嘈,對我真係無影響,我都習慣左開無視眼
而家個問題係水橙想插手令到聊天室唔嘈,但佢根本唔夠能力控制個聊天室
好似尋日咁,會嘈因為水橙唔夠LV打都要死纏隻赤魂纏足一粒鐘
個聊天室會嘈交好正常,但水橙根本唔識鎮火
水橙有時又係抵屌既,成日拉布,連打PKM都拉
係時候放棄水澄轉推了
這我真的要說一聲抱歉 我話會互屌真係開一個玩笑 我習慣了係連登鳩up 我好尊重每一個V 同時都知我無辦法去控制每一個人既做法同諗法 所以我唔會係chatroom搞事 我好珍惜我D推 所以唔會好想見到佢地難堪
Kaya老師 咩事 咩都唔開,直接打AOE4
https://youtu.be/BYXstwH-8k4
屌,睇睇下有條支那仔入嚟勁撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞