香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
水澄好多打機LIVE都會聊天室嘈交
就係我之前講既問題,人打機你又打機點解我要睇你
你打得廢無進展,觀眾自然嘈交
水澄根本唔應該玩難GAME,PKM佢都玩到咁
D觀眾見多幾次聊天室嘈交好快就唔會再點留言
希望水橙唔好向呢個方向自滅左
其實佢soul like算打得比其他V好
佢又唔係唔鐘意玩
內容佢開心就好,觀眾就自重啦
有人嘈就幫手勸下交stop下佢地就ok
無所謂
我覺得無血流成河有D可惜
下次我會參戰埋一份去做推手等大家直接打得爽手D
我睇佢好簡單 就係睇佢中風 睇佢玩到好撚辛苦 但又要繼續玩 有時又會睇到有進步 有時真係幾好笑
其實佢自己玩apex都話過自己唔係勁台 想睇實力台可以即走
我反而唔明觀眾點解要成日jer撚住佢 即係間中一兩句無咩所謂 但係有時係無時無刻都串佢 見到都覺得慘
坦白講個V想玩咩係佢自由 你唔喜歡真係可以走 無人逼你繼續睇
麻煩@一@我 我直接屌柒曬兩面
雖然你後面幾段講得唔錯
但如果真係變成咁我覺得就無得自稱全港最大全否定台
唔關事 有時候我其實否定得太過 我知否定有否定樂趣 但係適量就可以 間下稱讚下都唔係咩難事吧
唔好恃住呢樣嘢事無忌憚先得架
V都係人嚟
可能有D真係惡意
但我相信大部分鬧佢都係善意
佢唔鍾意自然會講架啦又唔係未試過
搞清楚先
因為大家互相搶口屌鬧先係個台核心價值
佢仆街時大家奚落佢佢贏時又搶口我地
依個先係個台真正體驗
坦白講下下都要V爆一爆氣先識收真係好無癮 我諗睇得佢又做得會員年紀都唔細架啦 下下都串到個V 一棟都無真係睇見都覺得個V慘
難道小丑竟是我
我無記錯佢講過自己抖M無人鬧佢就唔識進步
Ok 原來覺得佢勁慘 唔想串佢 依家不了
你提起小丑,我想起牙醉
你懶正義屌曬咪只係水橙煩,你估互屌班人真係比你屌兩下就會收聲咩,唔好睇到自己咁高
…..你太唔熟我了 我唔係懶正義 我只是想做引戰仔…….
佢APEX開深夜台D人正常好多
佢平日D時間乜人都有
佢卡關卡得耐自然有班人指揮佢點打
而咁樣就會有鬧戰
水橙又唔識處理,剩係一味叫人唔好嘈交
都無諗過原因係出現係自己打得屎又要死纏D BOSS
唔係話想點水橙點樣點樣
但佢繼續咁打機法,呢種罵戰只會愈黎愈多,遲早自滅
有乜意思,咪只係你自己開心個V煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞