香港的Vtuber討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
藍田BBG

因為大炎上音樂祭而認識到佢實在太好了
連登=公海唔係第一日知
所以無咩好驚就算加密都係會俾人cap圖架啦
根本就唔會有人點理依到討論D咩架啦
https://www.facebook.com/HKVtuberSecret2.0/posts/303080501815453
唔知係咪駁我個po,屌鳩呢啲閪人先再算
都估撚到有人講做免費仔冇資格鬧跟手滑坡到港V全肯定
其實我成程針對一樣嘢係:唔好鳩屌,唔好恥笑,唔好冷嘲熱諷
你有意見你就直接講,有咩改善位都係直接講
由頭到尾一係得個屌字,一係就指桑罵槐,然後問你有啲咩位做改善?
唔會講架,我屌柒你就係意見,你聽唔聽?唔聽呀,咁我繼續屌
跟手就話為個圈好,點撚樣好呀??
我提出你係免費仔係指任何人都冇資格做呢類嘢,你免費仔更加冇資格做呢樣嘢
而且,我理撚得你觀眾定V偷用屎版,你做得就一定屌柒你

另外嗰3個負評我個回覆又唔留言嗰啲傻鳩,出嚟講下我有講錯你地啲咩
唔洗係屎版慢慢等admin三更九點先po,我就係度同你辯論下點先為止為個圈好,唔好做縮頭烏龜
如果有巴打唔想呢度做戰場,你覆我我出面開po,廢事開完個po我得個等字
你唔好咁啦 佢地就係唔敢入黎同你爭論 所以先縮係屎版到發表偉論 佢地敢出聲一早回應你了
水橙起唔起到身打ELDEN RING?
https://youtu.be/Pl_BPcng4vg
水橙特約早晨挑戰台
巴打唔使咁在意負皮
挑戰失敗
辛苦到咁 真係替佢地覺得慘
深夜 fail 早晨 fail 中午先會成功?
勁正
唔在意呀,我想知佢地咩諗法咋
我論點有問題咪拎出嚟大家討論討論
收收埋埋又唔講,唔講又唔反駁又點為個圈好
你話係咪先
依個我記得話水橙點解係連登咁多打手呀嘛
都是你的鍋 雖然我都唔知點解
你真係差不多得了
個陣我仲未全力主推水橙唔關我事
https://twitter.com/HKVtuberSecret/status/1497282856078307332?s=20&t=bpw_Ls2W3OZYraqsYKTmrg

出征咗邊個v,佢話相關團體即係社團/企業勢啦
呢排有v俾人spam咩, 定係我認真咗
不用認真啦 只係識係背後放冷箭既你覺得內容會有幾成真 除非佢出黎指證我就信佢多一點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞