(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
有好野緊係要同大家分享啦 保險公司一季賺幾百億係時候還啦
收啦
食屎
講到唔買保險就唔會中咁..
其實班撚樣個個都覺得我呃鳩人,又或者覺得恒生呃鳩你,但係嗰到尾呃幾多又避而不談,一味就話睇清楚條款,我哋由頭到尾都係果句,擺低幾十蚊當買六合彩,有幾撚大風險啊? $100都冇?
中左無買仲柒
樓上大把人扮專家 講到又話比人急住買呢隻 點點點 又話claim唔到錢 又話家下買落既plan唔會批 又話呢樣果樣 全部9upper

明明呢個plan 得上網買同電話買
明明就自己都未claim過錢就話claim唔到
明明呢個免費rider 琴日先 就講到出左好耐 家下咁多人中唔會批新單

全部得啖笑
出現病徵
岩岩申請左, 但佢冇叫我填電話號碼就話會用短訊通知我
定係我入完身份證佢知道我有個恆生戶口
付款方法又得恆生揀
睇第一點 跟世衞

可能我算大客所以佢有好野益我掛. 你地d保險撚自己相認啦下次無咩事唔好亂咁推d垃圾plan比d客
梗係知
收集老竇口水! 有市場
蟈式中文: (恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

港式中文: (恆生派錢) 中咗omicron 就送$18萬港幣俾你
大家唔好玩爛個PLAN 啦..
叫老竇留返杯口水 過完冷靜期飲咗佢
屌 , 個戶口好耐冇用
冇第2個付款方法揀, 屌佢
你老味 又係搞笑 呢個post 講緊恒生保險 你推其他保險公司托柒呀 恒生保險係恒生銀行先買到呀 出面邊到買到
無知唔緊要
唔好以為自己好大支野
人地好趕數要你幫佢
靜啦 玩爛左大家都無好處

利申:精算師 買左
係 , 你都識講 100蚊 博 18萬 , 調返轉諗每 2000 個客多過 1 個人確診佢已經要蝕本 ...
今次真係賺夠益街坊 ?
洗唔洗咁撚多人出黎反
屌你佢最後寧願影響自己聲譽唔賠咪由佢
最多咪當蝕幾十蚊比佢

利申岩岩買左 未知批唔批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞