(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
佢條款要加返病毒株先得
delta賠幾多
omicron賠幾多
其他新變種有無得賠
呀!!!!我依家先睇到
miss咗個六合彩
到多人要賠 你咪知可以點輸
唔好成日以為保險公司就可以走甩法律罅先得㗎
寫到明唔賠 真係上庭告輸咗好撚甘㗎
個條款寫到咁明顯 仲要可以賺18萬
慌死唔會有人告咩 我想恒生都廢撚事同你打
連登兒登仔叫大家唔好買
即係大家要買
蘇州過後冇艇
係真唔係呀
唔止名譽掃地咁簡單 如果真係咁肉酸搞到上法庭
如果真係告得入 個被保人扮撚晒幾個月返唔到工
又屈鳩佢因為要上庭所以精神損傷要賠償
賠嘅一定唔止18萬 利申 試過20萬告到40萬

所以我都幾肯定咁明顯嘅條款 恒生一定唔會搏
如果唔係就唔會漏夜凌晨改條款咁緊張
好多連登仔或者啲市井人先至會覺得保險乜都唔賠
純粹係因為佢哋玩唔啱 或者根本屈保險
正解
邊間家居保有冇推介?
天真 出面咪有post話條款改左變18萬至二千
一改條款就秒左你 打咁多講咁多完全無用
你覺得你告唔告得入啦 入世未深
佢可以改新申請嘅賠償金額 亦可以停售
但已申請嘅保單條款唔係話改就改
講得咩都唔賠既通常都係無買過
唔係要核保要批架咩?唔批之前果啲單咪得
我覺得申請咗未批果堆好大機會reject
但淨係生效咗果堆都賠死佢
contract簽左話改就改咩
你估商業世界可以好似中英聯合聲明咁
恆生賠錢咪當廣告費囉,點會俾唔起,散紙都唔算啦
你睇清楚先啦…係講緊個promo改日期,
買左果d唔係話改就改
本身冇話promo去到幾時,突然改去到申請日係10號dealine,但買左就係買左
你就天真 我真係告過坐的士撞車尾 拖佢兩年告到佢傻
你估賭場呀話改就改 而且買咗無得偷改已生效保單架
我都試過
Apple 同家居保 呢個組合無敵
Apple 價基本公價 cliam野唔洗單
家居保用返正價賠返
iPad MacBook AirPods
有2000照汁
邊到有污水lam
都有5雞汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞