(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
呢鑊野真係買完即刻開個武肺party,齊齊中齊齊有錢收
各位巴打
小弟我係做恒生嘅不過唔係保險部
不過我都係上月尾睇新聞先知
知道之後第一時間睇哂t&c
以我理解就係中咗賠18萬
穩陣起見都專登打電話去保險部問係唔係買最平嘅plan都可以有18萬賠 答案係yes
之後即刻撳掣買易安康
佢仲好抵死有免10個月保費優惠即係一年我只係交兩個月保費夾埋唔使$40蚊就博18萬
依個星期係收到超多電話enquiry 仲要有客已經去claim
到尋日開始有post講
最後公司漏夜改t&c
我想講嘅係硬係有啲人叫人唔好買話有伏真係白痴,究竟識唔識睇細字,定係咩都無睇就屌定先,退一萬步就算係俾人昆都係跌幾廿蚊姐,值博率高成咁都唔肯買,好想嗰啲咁堅持嘅人回應一下唔該
發達機會唔會等你
都改得幾快呀,啱啱先睇到
做恒生唔係冇得免10個月保費優惠咩
Ching 知唔知佢幾點改條款?
60幾蚊博2800當買場馬
30日唔交保費自動玩銀完

唔見有寫
不過唔緊要
張單隨時可以cut
今日凌晨時分
exactly幾點唔知
尋日話咩法律人士計過晒果啲柒頭呢?
已經改左條款啦 尋晚凌晨12點後買既話 無左額外保障18萬
幾十蚊都諗 抵無左個機會
無聊居士,你快啲出嚟回應下啦,
你係咪深潛左入去你阿婆個子宮入面?
因為你阿媽都嫌你戇鳩呀,唔借個西俾你深潛入去
樓主應該pin額外比多18萬條柒頭
喺連登好撚多公屋失敗者支持佢 同佢

嘅思維一模一樣
已經改左最少賠$2800
笑撚死 成班柒頭幾十蚊都話比人呃錢 呃你地幾廿蚊既話尋日成班高層就唔使開會開成日傾點拆掂隻獲
好在琴晚趕到尾班車,等批
巴打,好多人買唔切
介唔介意你照醒18萬比依啲人?
比唔起18萬,claim 2800 你再私人醒多2800都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞