(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
份料靚嘅咪批囉,連登仔唔知100個有冇1個得
起碼個地址私人樓先
仆街樓主爆大鑊
冚家剷而家攬炒晒
靜靜雞得唔得,仆街等緊派彩啊屌你老母
樓主慘過64碌豬班人
ON9少陣啦屌
又一個傻鳩
有無睇terms point 1呀?
跟世衛呀
諗果個應該上年十二月計條數

要炒就炒 呢一兩個星期仲出edm 做promotion
唔改terms 嘅人

不排除痕身想做善事 回饋社會
https://www.who.int/news/item/26-11-2021-classification-of-omicron-(b.1.1.529)-sars-cov-2-variant-of-concern

Classification of Omicron (B.1.1.529): SARS-CoV-2 Variant of Concern

同我拗我屌你老母學好d英文先啦保險狗
The COVID-19 pandemic, also known as the coronavirus pandemic, is an ongoing global pandemic of coronavirus disease 2019 (COVID-19) caused by severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2)

利申: 唔識英文
呢單嘢可以拍電影
喜劇
正劇都得 正劇就拍到big short 咁
漏夜痕身call meeting 膊頭有花去開會fix bug;另一邊廂連登仔就屌樓主呃錢 On9 保險佬邊死錯人 電車男咁拍
兩邊嘅態度做強烈對比
一邊要緊張fix bug 一邊輕鬆恥笑
咁你咪買囉癈柴唔阻你
恆Product team會唔會炒人
蝕能死恆生
人地講撚到明係covid 19你係撚都要講covid 19變種同我講我唔會阻你去死
唔好嘈啦 上面有巴絲問左hotline話omircon都派彩
發覺D人柒左都係講呢句
真係笑撚死
駛唔駛check埋係第一條基因鏈先算正宗呀傻鳩
定係你自己買唔撚到咋
而家先睇到
2月11日之後批個d少勁多錢
唔洗玩了
留名
輕症飲水必理痛 袋18萬
而家得2800 iPhone都買唔到
連登冷氣軍師不是浪得虛名
你班智障講嘅嘢都有班智障跟
都係睇吓邊個更傻閪,最大傻閪博弈理論
而家安樂啦全世界攬炒
本來18萬蚊攞嚟買嘢都冇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞