(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
search 左, 完全唔關事
Date back唔知仲有冇個優惠 但date back唔係犯法嘢
扮昨日收單未入系統,但好難扮
你去google search: date back 行使假文件,睇下你幾柒啦
今日買 廿幾日後係4月8左右 連登數學家

BTW 冷靜期係issue date開始計 唔係批核date 即係唔做假設3日後批
3月8日,數學天才
有無人cap俾我睇,我block咗佢
你咪一鳩樣窮酸
唔係丫,佢唔係day back
佢直情指網上promo同分店promo係唔同cut off day。

文件簽左,保單寄比我。
要錄音,錄音內容當中包括有18萬呢個promo。
不過,都要佢批我,同埋我仲有21日冷靜期cut 鳩佢
分行有數計 多數會用盡一切方法幫你批
香港注冊西醫就得
班精算師計錯數? 定冇諗過會爆到咁
Risk commencement date <> application sign date
人地計application sign date 先有180K
你可以CFI 保平安
我去A分店,counter條垃圾話冇辦法hea 9我
我去B分店,唔同哂
年尾埋完數恆生應該精算同underwriting有班人要起身轉工
1000個就億八
唔關Underwriting 事
你岩
記錯
總之諗出黎果班而家搵定新工差唔多
保險唔呃人 保險狗先呃人
好似三月尾出bonus
你弱智 ? 馬會派彩係彩池分出黎 , 馬會係必賺 , 多幾個人中獎佢咪每注獎金派少D
大家唔好再推,我個frd可能要比人炒,計過數,賠完今年白做
迫政府封城唔比出街咪唔洗賠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞