(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
隔離保險有冇推介?
一筆過真係一筆過
唔駛再嘈
起碼痕身係唔玩捉字塞
屌你老母,自己$100都要左度右度
睇你都係住公屋既窮酸毒撚
抵鳩你窮一世,有金都唔撚識執
人地幫你仲覺得人害你
笑撚死人
如果我早半個鐘睇到樓主個post 我可以幫埋全家買
李澤楷個隔離保險 我冚家都買咗
我就買咗冇疫苗副作用嗰個,每日有$500,強制隔離同埋中招就有錢收,中一日就會兩個本,同埋我係諗一中咗基本上全家都會中嘅,所以一定係買全家

至於疫苗副作用嗰個呢,我覺得就冇用既。除非你係打針之前搵同一個私家醫生做晒body check好正常,然後打完針之後真係唔舒服,咁有個前後對比先至會出到歌疫苗副作用嘅醫生證明,如果唔係根本就出唔到呢個醫生證明出嚟,呢個就廢咗
好撚想知尋晚幾多人apply 咗
01妓者聽日問問好喎
要全家都有恒生先得喎

深潛啦柒頭
而家係咪揸實拳頭大叫:早知買啦~~~
有乜冤屈氣都一次出哂
我咪係樓主囉
屙夜尿笑醒咗,估唔到恆生咁淆
應該收到好多份application
出嚟啦柒頭無聊居士
你現實生活都係要大大反對咗人先既毒撚嚟
證明自己好撚有主見
柒撚咗仲要好似小學雞咁
嗱~~我叫你買㗎 唔阻你發達
事實係你呢種人永遠都發唔到達
抵撚你死
窮一世啦
唔該哂!睇睇先
冇衝突

佢要過左冷靜期中先有 冷靜期係指佢份main保單既冷靜期 通常係指21日內 21日內你可以無條件cool off 拎返晒啲錢 先叫冷靜期
佢張保單 批左果日就係生效日期 兩個concept 黎好冇
佢呢個額外可以claim 果日 係要過左本身份保單既冷靜期先用到 但份保單既生效期 唔係冷靜期之後先開始好冇 係佢批果日就係生效
你識條撚咩 我指返你對啲term 既解釋錯系晒
話說你個名咁熟口面嘅

係咪喺我個post到見過
冷靜期係指可以無條件cool off 你張單既時間
唔係指簽保單同佢生效之間既日期==
結尾個幕分三格

第一格 一家六口中武肺 飲水 食必理痛 一星期 拎走一百萬

第二格 樓主追擊連登仔

第三格 連登仔瞓醒起身繼續留言反咗先
應該唔係
老西都話要住院
屋企好多人
好熟口面真係唔知邊度見過

不過我建議你就快快手入場先,而家太容易中招,快啲買就快啲計算個等候期
都係,本身一早想買但拖拖下就唔記得左,睇到呢個post先醒起
呢啲不嬲都係先行者優勢,第一個做就係勇敢,見到好多人先做嘅就已經個訊息滯後咗好耐,好多時候已經會無利可圖
唉而家先見到
舔公廁馬桶
果份每日得幾百蚊
比盡14日都係有限錢
無估到大爆
今次真係早買早享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞