(恆生派錢) 中咗omicron 就送你港幣$18萬

1001 回覆
875 Like 51 Dislike
恒生咁荀派錢
有冇人問咗恒生邊啲係佢認可嘅醫生名單?
Fwd 個cmo 係謝振國,你當唔當係藍?
去左分行到問。
上網買的term life promo過左期,分行都冇得買
但18萬promo,如果係分店買product,今日last day,但最平500/月,最後我照買

我本身問「我想買保險,但有冇得day back琴日,因為個promo琴日完左」
某職員佢好醒咁問我,係咪因為肺炎18萬果個promo丫?我揾同事幫你丫,之後入房

以下內容自己判決信幾多:

剩計我,全日你已經係第四個買,佢自己買左term life,好多同事都買左,計過3,4個月隻product應該claim爆,諗呢個promo嘅人應該比人插緊

你地自己諗,1500,博唔博得過

利申:做過幾年保險狗
留名等睇恆生傳播鏈
恆生真係亂鳩嚟
依個有閒錢真係唔怕買
錢就你袋,法就佢犯,銀行咁多cam邊有人咁傻!
Day back係合法
假文件
犯法喎
我要dayback就唔係咁細數用呢招啦
唔識嘢自己上保監睇條例
Date back issue date 同date back application date唔同,policy wording賠18萬係用issue date同application submission date先?
邊條例話可以行使假文件?
Date back唔係假文件你真係好柒
Date back 個submission date 已經係假啦,你先柒
自己上網search下保單回溯期
有冇document 先, 冇就講咩都冇用
恆生漏夜臨急臨忙改policy , 我唔太信係分行買可以day back 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞